Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Fosa septica model

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Fosa septica model

  Bună ziua.
  Îmi renovez casa moștenită de la bunici și pe lângă casă trebuie să îi fac și un sistem de canalizare nou. Nu pot să mă racordez la canalizarea orașului deoarece este departe și m-ar costa prea mult. Vreau să îmi fac fosă dar nu mă pricep așa că vă cer ajutorul.
  Solul este foarte umed și mă gândesc că dacă sap prea jos groapa pentru fosă o să se umple cu apa. Aș vrea să îmi dați un sfat, să o construesc în așa fel incat sa nu fiu nevoit să chem vitanja. Am citit despe niște pastile care dizolvă materile fecale și rămâne doar apă pe care aș putea să o scot cu un furtun drenând-o pe șantul de lângă casă.
  Vă mulțumesc anticipat.

 • #2
  Răspuns la: Fosa septica model

  Pt asa ceva nu primiti decat amenzi ! Ori va legati la canalizare ori montati o fosa care va fi golita periodic cu vidanja .
  Si din nimicuri poti face ceva bun .

  Comentariu


  • #3
   Răspuns la: Fosa septica model

   Ba deloc, insa o mini statie de epurare (in care pui bacterii si bla bla) costa >7000 lei. Sunt in aceeasi situatie de cautari....
   E adevarat, apa rezultata, vorba aia, poti s-o bei, insa tot vei avea nevoie de vidanja la un anumit interval pentru resturile ce nu se dizolva. Si e cu dus si intors si cu bacteriile astea, umbla vorba prin targ ca detergentii le-ar cam distruge. Deci degeaba pui tu 500gr de bacterii daca spala sotia cu Axion

   Repet, sunt interesat de subiect si ar fi misto sa-l dezvoltam putin mai mult. Mie mi-au recomandat mai multi un model de la Valrom, mai exact Valrom AquaCLEAN CAP1/4 .. insa mi se pare foarte scumpa pentru utilitatea ei.
   Ultima editare de cata_melc; 16.aug.2016, 11:20.

   Comentariu


   • #4
    Răspuns la: Fosa septica model

    o fosa la pret rezonabil ar fi aici http://www.fose-septice-rezervoare.ro/

    Comentariu


    • #5
     Răspuns la: Răspuns la: Fosa septica model

     Postat în original de luciadevis Vezi post
     o fosa la pret rezonabil ar fi aici http://www.fose-septice-rezervoare.ro/
     Pe acest principiu gasiti fose la preturi in jur de 2000 lei, la mai multi furnizori. Difera kiturile de instalare ce pot fi incluse sau nu, dupa cum este promotia. La acestea este necesar adaosul de bioactivatori, la cea de la Valrom (cu suflanta de aer) nu este necesar.

     Comentariu

     Procesare...
     X