Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Fosa ecologica
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
-
Postat în original de xena@aspidisca. [...] Tu ai o fosa de la ei in functiune? Mai pune ceva informatii despre ele.
O.T.Postat în original de xena[...] am auzit ca sacosele din plastic vor fi interzise din motive de mediu.
L.E. @ aspidisca: In cazul in care nu o considerati o indiscretie, ne-ati putea spune cu ce va ocupati si in ce localitate aveti serviciul?
Lasă un comentariu:
-
@aspidisca . Mersi. Am gasit dupa o simpla cautare cu gogule fose
+ piatra neamt.
Pare interesant ce scriu ei pe cele 2 situri ale lor.
Tu ai o fosa de la ei in functiune?
Mai pune ceva informatii despre ele.
Lasă un comentariu:
-
Ai dreptate si nu esti plecat cu sorcova. Aceleasi idei le am si eu.
Oricum asta va fi o grija in minus (plimbatul sacoselor inscriptionate) in curand, pentru ca am auzit ca sacosele din plastic vor fi interzise din motive de mediu.
Lasă un comentariu:
-
Postat în original de xena[...] Dar nu prea inteleg questia cu publicitatea; forumul este un loc unde se fac schimb de informatii intre membrii forumului. [...]
Ca sa va mai dau un exemplu: sint supermarket-uri de la care, cind cumperi ceva, iti dau gratuit sacosele necesare transportului produselor pina la masina si altele care ti le vind. Nu am nimic cu vinzarea in sine, in schimb, cind pe sacosa respectiva este imprimata sigla/denumirea acelui supermarket, asta inseamna ca eu dau bani pe acel obiect si el se alege cu publicitate gratis. Si sa nu credeti ca sacosele cu publicitate sint mai ieftine decit cele neinscriptionate, ca sa se justifice (intr-un fel) publicitatea pe care le-o faci cind fluturi acea sacosa prin oras. De aceea, eu nu cumpar sacose de la cei care le vind inscriptionate cu publicitate (decit foarte rar) si transport produsele cumparate de la ei cu sacosele primite gratuit de la altii (am permanent in masina citeva sacose primite "fara numar" de la ei).Stiu, vor fi unii care vor spune ca "pretul" sacosei gratuite este inclus in pretul produselor cumparate de la acel supermarket. Chiar asa si este, dar daca preturile la ei sint la fel ca la altii care imi vind sacosa, inseamna ca mi-a dat sacosa ca discount in schimbul publicitatii pe care i-o fac eu carind-o prin oras, pe cind la ceilalti acest lucru nu se intimpla. Si chiar daca prin acest lucru par putin "plecat cu sorcova", asta-s eu.
M-am cam lungit cu vorba, dar am facut-o si pentru ca i-am ramas dator cu raspunsul Dlui b30kdt.
Postat în original de b30kdteu nu inteleg de ce vb toata lumea pe ascuns. vrei sa zici pronto zici P....O, vrei sa zici metro zici M....O, vrei sa zici Mobexpert zici M....rt [...] de unde a aparut atata cenzura,vorbiti oameni buni clarPostat în original de xena[...] Publicitate faci atunci cand ai o supraproductie si nu prea merge vanzarea.
Lasă un comentariu:
-
Postat în original de aspidiscaPostat în original de xenaFirma din Piatra Neamt le produce?
Posteaza te rog numele.
Lasă un comentariu:
-
Postat în original de xenaFirma din Piatra Neamt le produce?
Posteaza te rog numele.
Lasă un comentariu:
-
Gasisem si eu intre timp. Multumesc Raduca.
Dar nu prea inteleg questia cu publicitatea; forumul este un loc unde se fac schimb de informatii intre membrii forumului. Cred ca e utila o informatie de unde sa-ti cumperi ceva. Publicitate faci atunci cand ai o supraproductie si nu prea merge vanzarea.
Lasă un comentariu:
-
Postat în original de mgh151278De unde? De la ce firma? Pentru cate persoane? La cat timp de vitanjeaza? cati m3 are?
Lasă un comentariu:
-
Postat în original de taz21Fosa ecologica este aceiasi treaba cu fosa septica?
Lasă un comentariu:
-
De unde? De la ce firma? Pentru cate persoane? La cat timp de vitanjeaza? cati m3 are?
Lasă un comentariu:
-
Baieti io nu inteleg de ce vreti sa va chinuiti sa va faceti singur fosa. Si mai ales din beton. Daca stam sa calculam cheltuiala cu cofratul ,firbetonul , turnarea , hidroizolatia si adaugam timpul si resursa umana alocata nu cred ca iese prea bine. Io unu mi-am luat una din fibra de sticla pe care am dat 24 milioane (2400 ron) si sunt foarte multumit. Am sapat o groapa de 1,5 pe 2,5 adanca de 1,8 am bagat fosa in pamant si la revedere! Nu mai am treaba.
Lasă un comentariu:
-
Calea cea mai sigura este o discutie cu producatorul statei de tratare a apelor uzate. Luati cu dvs. datele din studiu si faceti o vizita la reprezentanta Valrom din localitatea dvs.
Sunt convins ca in urma analizei datelor specifice locatiei dvs. o sa gasiti raspunsul potrivit.
Lasă un comentariu:
Lasă un comentariu: