Răspuns la: Fosa ecologica
Fosa septica betonata....
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Fosa ecologica
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
-
-
Aici un model de fosa betonata:http://maraskinos.sunphoto.ro/5__FOS...ECOLOGICA-2012
Lasă un comentariu:
-
fosa septica din beton :http://maraskinos.sunphoto.ro/5__FOS...ECOLOGICA-2012
Lasă un comentariu:
-
Aici gasiti o fosa septica din beton:http://maraskinos.sunphoto.ro/5__FOS...ECOLOGICA-2012
Lasă un comentariu:
-
Buna ziua,
dar ce credeti de un sistem Aquatron?
Lasă un comentariu:
-
Lasă un comentariu:
-
Daca cineva are un plan de fosa betonata, cu doua sau 3 camere, si eu as ramane recunoscator
Lasă un comentariu:
-
si eu sunt interesat de subiect,ma intereseaza o fosa biologica din beton facuta de mine sau cele deja fabricate pt un necesar de 5 persoane,ceva cat mai ieftin ca si la mine e criza si ma mai apuca si crizele de nervi cand vad ca toti scumpesc dar noi nu ne permitem nici la preturile ceva mai vechi si mai ieftine.
va multumesc.
Lasă un comentariu:
-
Răspuns la: Re: fosa ecologica
Postat în original de Seni Vezi postsimplu Mircea..., mai mult decat instalarea unei fose ecologice noi, mai trebuie ceva cheltuiala si cu distrugerea celei de beton...
eu am fosa de beton, facuta ca la carte...., sistem de drenare si tot ce tine de el..., dar nu as renunta in ruptul capului la ea pentru una gen dl.bio-activ...
plus ca .... bio-activ a strecurat o greseala in sfaturile date lui nicu78, nu se executa nici un put la terminarea tubulaturii de drenare, se scoate numai o aerisire.....
eu personal il sfatuiesc pe nicu 78 sa opteze pentru fosa betonata, la nevoie il pot ajuta cu schite....
Am citit pe forum ca aveti o fosa betonata si ca o aveti in expoaltare de vreo 3 ani (daca am calculat bine).
Desi mi s a sugerat sa aleg o fosa ecologica tot nu sunt convins ca este mai buna.
Ma puteti ajuta cu schita pentru o fosa betonata.
Va multumesc
Lasă un comentariu:
-
Va multumesc frumos....
Cam mult , eu vroiam sa ma incadrez pina in 1000 de euro.
Lasă un comentariu:
-
Vidanjare rara (pana la 3 ani) se poate obtine cu statii de tratare ape uzate,preturi undeva in jur de 6000 lei pentru maxim 4 persoane, doar statia fara dren si instalare.
Lasă un comentariu:
-
Buna ziua domnilor
Cine stie care mai sint preturile pe criza asta la fosele septice sau ecologice mai bine zis, si una betonata , la 4 persoane.
Trebuie sa bag apa in casa si trebuie sa fac si fosa, bineinteles ma intereseaza aceea fosa care se vidanjeaza mai rar , si un pret cit de cit convenabil.
In concluzie care ar fi diferenta dintre cele doua.
Va Mulltumesc....
Lasă un comentariu:
-
Postat în original de Trandafira Vezi postVa rog sa-mi spuneti ce bioactivator folositi? Timp de 5 ani am folosit pastile cumparate de la firma care a montat fosa septica( dar firma si-a mutat sediul ), pe urma am gasit la Metro o cutie cu un praf gri pe care nu-l gasesc formidabil.
Lasă un comentariu:
-
Postat în original de Consultant sanitare Vezi postBioactivatorul ajuta procesul in sensul ca asigura si mentine la un nivel optima microorganismele necesare desfasurarii procesului de epurare a apei uzate din fosa.
Deasemeena elimina resturilor organice din fosa si de pe traseul WC -fosa, eliminand si mirosurile neplacute.
Lasă un comentariu:
Lasă un comentariu: