Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Rezervor apă canalizare, alternativă la tuburile de beton

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • emp
  a răspuns
  Poate asa ceva.
  Ultima editare de emp; 09.iul.2019, 09:40.

  Lasă un comentariu:


 • Mircea G
  a răspuns
  Se poate si mai elegant .
  .https://www.saniflo.ro/instalarea-un...e-silence.html ... http://www.calorserv.ro/produse/sani...te-SFASANSVSTD
  este o solutie de mare efect , iar pompele sint foarte bune .

  Lasă un comentariu:


 • Rezervor apă canalizare, alternativă la tuburile de beton

  Bună seara,
  Vă spun pe scurt problema mea. Acum 9 luni am cumpărat o casă care încă este în curs de renovare. Am descoperit de curând, după ce s-a înfundat chiuveta de la bucătărie,că evacuarea de la aceasta nu ajungea în puțul absorbant ci într-o groapă de aproximativ 1 metru cub săpată în pământ, la vreo 4 metri de puțul absorbant. La ultimele ploi s-a surpat pământul și așa s-a înfundat.
  Nu vreau să o conectez la puț că e mult de muncă, de săpat, și este și o mică diferență de nivel (nu știu cine și cum a lucrat acolo, dar țeava de la bucătărie este cu vreo 20 cm sub cea de la baie)... vreau să fac acolo un mic rezervor în care să rămână apa și când se umple să o mut cu o pompă în puț. Știu că nu e cea mai bună soluție dar ni s-a promis că într-un an maxim 2 o să avem canalizare și nu vreau să mă complic, având altele mai importante de făcut.
  Eu m-am gândit la un tub de beton cu diametrul de 1m, cu capac, dar voiam să vă întreb dacă există o alternativă mai simplă și mai ieftină, tub de pvc sau fibra de sticlă... sau dacă aveți vreo altă idee mai simplă...
  Vă mulțumesc!
Procesare...
X