Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Tavan umed in baie

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Tavan umed in baie

  Buna ziua,

  Am o situatie mai ciudata. Stau la parterul unui bloc. De 2 ori pe saptamana in mod aleator tavanul din baie incepand din centrul acelei masti unde sunt ascunse conductele incepe sa se umezeasca, in unele cazuri incepand sa picure de pe tavan pe oglinda in chiuveta pe podea, etc.
  Am chemat 2 instalatori in zile diferite si am fost la toate cele 4 etaje de pe coloana si am lasat apa sa curga si nimic. Pur si simplu nu se uda indiferent de la ce etaj se pornea apa.
  Am deschis bineinteles capacul de vizitare de sus si am pus mana pe toate tevile de acolo in momentul in care se putea observa cum pata din tavan crestea si totul este uscat. Pe langa asta am verifica si scurgerea si sifonul fiecarui vecin de deasupra si totul este uscat.
  Dupa toate aceste verificari in unele seri de obicei curge.
  Aveti vreo idee ce ar putea cauza aceasta problema sau cum as putea sa identific sursa? Ca sincer nu as vrea sa pice tencuiala ca daca se va intampla asta, va cadea direct in chiuveta sau pe oglinda sau pe baterie si sincer as prefera sa rezolv nu sa stau pana pica ceva.
  Multumesc frumos anticipat de ajutor!

 • #2
  Exista sifoane de pardoseala? Uneori pot fi neetanseitati la imbinarea tevilor de scurgere sau pe langa sifoane. Pune o poza.
  VYS Blog - 100 % D I Y
  Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

  Comentariu


  • #3
   Salutare,

   Sunt la 3 din 4 vecini, unul dintre ei il are anulat. Se poate sa fie pe langa sifon dar nimeni nu a zis ca ar folosi sifonul de pardoseala la ceva si oricat am dat drumul la apa, la chiuveta, vana etc la mine tavanul era tot uscat, nu refula nimic. Pe langa asta, am incercat si la etajul 1 la fel de mai multe ori cu apa si nimic. Ca idee eu pot atinge sifonul principal al vecinului de la etajul 1 si chiar si iesirea sifonul din pardoseala si totul era uscat desi tavanul se umezea continuu. Am pus o poza cu tavanul in starea lui actuala, acum este uscat, sper sa se vada cate ceva. Sincer nu am nici o idee ce as putea verifica si unde.
   Totul este uscat la toti vecinii dar eu am tavanul plin de apa in unele zile.
   Mersi!Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	1611855605118.jpg 
Afișări:	123 
Mărime:	90,0 KB 
ID:	683106

   Comentariu


   • #4
    O " usa " ca aia din poza trebuie sa fie si la vecinul de sus , in partea de jos.
    Desfacuta " usa " lumina puternica , nu telefon , bricheta ..... si studiat .
    Instalatii verificari-revizii gaze

    Comentariu

    Procesare...
    X