Acum 5 ani am montat o cabina de dus in baia de serviciu. Scurgerea cabinei a fost introdusa de instalator in coloana de canalizare din fonta prin taierea acesteia cu flexul, realizand o gaura de forma patrata in care sa introdus teava de polipropilena. Pentru a inchide ermetic a facut in inel din poxilina in jurul tevii de polipropilena la intrarea acesteia in coloana verticala din fonta.
Pana acum nu au fost probleme, scurgeri, sau altceva.
Intrebarea mea este, are sanse sa mai tina lucrarea mentionata mai sus ???
Cat de legala a fost modificarea asta in coloana comuna de scurgere a scarii de bloc si ce repercursiuni poate avea asupra proprietarului apartamentului ?
Atunci nu am realizat dar acum ma gandesc ca alegerea asta de a introduce teava de PP in cea de fonta si a izola cu popoxilina nu a fost o alegere prea inteleapta si ma tem se nu se crape poxilina si sa se scurga apa provocand daune vecinului de sub mine.
Pana acum nu au fost probleme, scurgeri, sau altceva.
Intrebarea mea este, are sanse sa mai tina lucrarea mentionata mai sus ???
Cat de legala a fost modificarea asta in coloana comuna de scurgere a scarii de bloc si ce repercursiuni poate avea asupra proprietarului apartamentului ?
Atunci nu am realizat dar acum ma gandesc ca alegerea asta de a introduce teava de PP in cea de fonta si a izola cu popoxilina nu a fost o alegere prea inteleapta si ma tem se nu se crape poxilina si sa se scurga apa provocand daune vecinului de sub mine.
Comentariu