Daca aceasta este prima ta vizita, te rugam sa accesezi pagina cu intrebari si raspunsuri privind folosirea forumului accesand urmatorul link Intrebari si Raspunsuri. Pentru a posta / publica un mesaj trebuie sa te INREGISTREZI. Pentru a citi mesajele din forum, nu trebuie decat sa selectezi forumul dorit.
Răspuns la: Răspuns la: Necesitatea economiei de apa
Inteleg economia la cei contorizati, dar la cei care stau la tara si vine apa de la izvor deci curge indiferent ca o consum eu sau nu de ce m-as limita, mai ales daca si in conditii de seceta e cata vrei.
Inteleg economia la cei contorizati, dar la cei care stau la tara si vine apa de la izvor deci curge indiferent ca o consum eu sau nu de ce m-as limita, mai ales daca si in conditii de seceta e cata vrei.
Totul e sa nu faci risipa inutila chiar daca ai apa "gratuita " de la natura ; apa curge natural la izvor preferabil sa si continue curgerea fara a fi poluata , nu ?
Sunt convins ca de grija poluarii moare toata lumea, necesitatile sunt cam la fel la toata lumea difera doar numarul de consumatori , pe de alta parte daca ud gradina cat vreu nu poluez de ce sa fac economie, in plus apa se mai dreneaza si natural nu doar artificial.
... tot cabina am si eu : ma sapunesc rapid fara sa inchid apa , caci daca o fac , cand o redeschid vine putin cald apoi RECE pana apuca centrala sa incalzeasca apa si abia apoi vine din nou calda - o senzatie destul de nasoala iarna : vara n ar fi un capat de lume.
Cat timp ma sapunesc directionez jetul de apa pe scalp si beneficiez de un masaj binevenit ;
Da, stiu problema doar ca eu am o centrala Buderus de 28 kW cu boiler incorporat de 62 litri si nu am fluctuatii de temperatura la apa calda daca inchid si redeschid robinetul.
Ultima editare de coretweaker; 08.mai.2013, 14:49.
S-a tot vorbit de perlatoare, dincolo de reducerea debitului de apa de la valori de 14-20 l/min, la valori de 5-8l/min acestea pot realiza indirect si o reducere de energie. Este vorba de reducerea consumului de energie pentru incalzirea apei.
Intreg efectul de perlare a apei si reducere a consumului se face fara a afecta confortul utilizatorului, jetul perlat fiind in acelasi timp mult mai interesant.
Sunt de cativa ani buni la vanzare pe acel site, nu le-am vazut efectiv. Ciudat modul de prezentare, nu stiu de ce este definit acel domeniu de debit 100-200 l/ora astfel.
Le-a incercat cineva?
nu afecteaza functionarea centralei ? adica, incalzeste la fel apa, presiunea e ok ? sta ridicat butonul de la dus ? ma intereseaza si pe mine un aerator din acesta pentru dus ...
Perlatoarele nu afecteaza in nici un fel echipamentele de pe circuit, el doar reduce debitul de apa vehiculat. Presiunea apei nu este afectata si nici incalzirea.
Comentariu