Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sistemele de alimentare cu apa

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Răspuns la: Răspuns la: Sistemele de alimentare cu apa

  Postat în original de ivan_turbinca Vezi post
  Doresc sa functioneze simultan,4 dususri. ......
  Un cap de dus normal , are consum 12-14 l/min ...
  4 buc / 48-56 l/min .... cu ce prepari tu atita apa calda ??????
  Instalatii verificari-revizii gaze

  Comentariu


  • Răspuns la: Răspuns la: Sistemele de alimentare cu apa

   Postat în original de Mircea G Vezi post
   48-56 l/min .... cu ce prepari tu atita apa calda ??????
   Vara sau iarna?
   De ce radem de greselile altora? Pentru ca nu sunt ale noastre.

   Comentariu


   • Răspuns la: Sistemele de alimentare cu apa

    Puteti asigura acest debit cu orice pompa submersibila care scoate 3mc/h. Sigur nu aveti acelasi coeficient de simultaneitate si in afara de dusuri exista in plus alti consumatori de apa rece.
    Un consum de 2mc/h pentru o casa este mult, chiar si in regim maxim.

    Comentariu


    • Bună ziua. Vreau să întreb dacă la tipul de țeavă din fotografie se poate lipi-suda, sau cum să spun, un manșon de racordare, si cu o altă bucată de aceeași țeavă? Mai concret, un Dorel a tăiat țeava de alimentare cu apă curentă, care depășea 1metru peste podeaua de beton, și a lăsat cam 8 centimetri. Acum racordul este făcut cu o mufă cu filet, dar nu prea am încredere, și aș vrea să fac ce am menționat mai sus. Am văzut acest procedeu de lipire-sudare la cald, cu un aparat special, cu două fire de curent racordate în două locuri la manșonul pe care l-au sudat, când s-a executat coloana de gaz pe stradă, mai demult, același tip de țeavă doar că are dungile galbene. Mersi
     Ultima editare de Maria Dan; 29.iun.2019, 19:08.

     Comentariu


     • O intrebare va rog frumos daca se poate sa-mi spuneti ce filtre pot folosi la o alimentare cu apa calcaroasa din put forat? Ma intereseaza ce fel de filtre pot folosi inainte de magazinarea apei in vasul de expansiune. Vreau sa protejez cat decat vasul. Pot pune un filtru y" si un filtru cu cartusi,ce ma sfatuiti? Mentionez ca spre consumatorul intern voi avea alte filtre si un dedurizator, pe mine ma intereseaza inainte de a intra apa in vasul de expansiune,ce fel de filtre pot pune aici, pt a proteja cat decat vasul?Va multumesc!

      Comentariu


      • Postat în original de Maria Dan Vezi post
       Bună ziua. Vreau să întreb dacă la tipul de țeavă din fotografie se poate lipi-suda, sau cum să spun, un manșon de racordare, si cu o altă bucată de aceeași țeavă? Mai concret, un Dorel a tăiat țeava de alimentare cu apă curentă, care depășea 1metru peste podeaua de beton, și a lăsat cam 8 centimetri. Acum racordul este făcut cu o mufă cu filet, dar nu prea am încredere, și aș vrea să fac ce am menționat mai sus. Am văzut acest procedeu de lipire-sudare la cald, cu un aparat special, cu două fire de curent racordate în două locuri la manșonul pe care l-au sudat, când s-a executat coloana de gaz pe stradă, mai demult, același tip de țeavă doar că are dungile galbene. Mersi
       Este posibila atat imbinarea prin sudare cat si prin racoduri de compresiune. Ambele sunt sigure.
       Va rog sa cititi si sa respectati Regulamentul Forumului Misiunea Casa!

       Community Manager MC

       Comentariu


       • Postat în original de Nicu14 Vezi post
        O intrebare va rog frumos daca se poate sa-mi spuneti ce filtre pot folosi la o alimentare cu apa calcaroasa din put forat? Ma intereseaza ce fel de filtre pot folosi inainte de magazinarea apei in vasul de expansiune. Vreau sa protejez cat decat vasul. Pot pune un filtru y" si un filtru cu cartusi,ce ma sfatuiti? Mentionez ca spre consumatorul intern voi avea alte filtre si un dedurizator, pe mine ma intereseaza inainte de a intra apa in vasul de expansiune,ce fel de filtre pot pune aici, pt a proteja cat decat vasul?Va multumesc!
        Vasul este de fapt o membrana de cauciuc ce nu este sensibila la apa calcaroasa. Aveti nevoie de filtrare pentru sedimente ca prima treapta de filtrare.
        Va rog sa cititi si sa respectati Regulamentul Forumului Misiunea Casa!

        Community Manager MC

        Comentariu

        Procesare...
        X