Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Evacuare apa curte cu pompa submersibila cu flotor

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Evacuare apa curte cu pompa submersibila cu flotor

  Salut,

  Am o zona in curte in care se strange multa apa. Am deja in coltul respectiv un put / basa din care vreau sa scot apa colectata cu ajutorul unei pompe submersibile cu plutitor.
  Putul din care voi scoate are dimensiunile aproximative : 40lx40Lx65h. Din acest 'put' ma gandesc sa trag pe langa soclul gardului aflat in imediata apropiere o teava / furtun pe o lungime de aproximativ 25m pana in zona unde vreau sa duc apa.
  Pompa va trebui sa impinga provimativ 80cm pe inaltime.
  Tinand cont ca la ultima ploaie in zona s-au acumulat dupa calculele mele undeva la 1800l in aproximativ 1h, am cateva intrebari catre voi :

  Ce pompa imi recomandati, pompa care sa nu scoata apa respectiva in 10h ? https://www.emag.ro/pompa-apa-murdar.../pd/DN6MP2BBM/ sau https://www.emag.ro/pompa-submersibi.../pd/DM2TJMBBM/ credeti ca ar fi suficiente

  Ce teava furtun imi recomandati sa conectez la aceasta pompa ? nu am nevoie sa mut pompa din acel loc decat in cazuti extreme si ma gandeam ca o teava din aceea de pvc, ppv... mi-ar trebui dar nu ma pricep la aceste materiale. Imi puteti recomanda un material si un diametreu pentru aceasta teava? Voi avea nevoie de aproximativ 4 coturi si niste coliere sa o prind pe soclul gardului.
  Se lucreaza greu cu aceste tevi, pentru ca as vrea sa fac eu lipiturile si montajul ? Cu ce anume se lipesc impinarile si pentru taiat ce imi recomandati, cleste sau fierastrau ?

  Multumesc

  Cumpara Pompa apa murdara Einhell GE-DP 5220 LL, 520W, 13500 l/h de la eMAG! Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea coletului la livrare si retur gratuit in 30 de zile.

 • #2
  La inaltimea dvs. de refulare oricare pompa face fata. Diametrul de refulare nu va fi mai mic decat cel al pompei, 1 tol, se poate utiliza furtun cu insertie.

  Comentariu


  • #3
   Teava PEHD D32-40 este cea mai ieftina. Cca 2lei/m fata de furtune de acest diametru care-s pe la 10 lei/m
   Pt adaptarea de la iesirea pompei la un fiting PEHD folositi o jumatate de la un holender
   Cumparati o pompa de epuisment pt ape murdare, in curte se strang tot felul de mizerii. La Dedeman au una de inox pe la 300lei

   https://photos.app.goo.gl/NovER23sRQDGSL3H6
   Ultima editare de emanu; 06.sep.2019, 13:11.

   Comentariu

   Procesare...
   X