Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Defectiune scurgere

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Mircea G
  a răspuns
  Postat în original de cad Vezi post
  asociatia de propietari trebuie sa rezolve teava .... sunt parti comune de pe scara
  Sigur ? Cred ca faci confuzie intre coloane si distributie ...
  ..............
  @ aleb / Referitor la pret ... cu ce te ajuta " defalcarea " ??/ Pe ce criterii ai putea tu stabili ce si cum ?
  Instalatorul care a zis ca lucreaza prin doua gaurele ...a zis ...ca pina la a se putea . este cale lunga .
  Sa schimbi 2 m de canalizare pe un tavan , iti trebuie loc , spatiu , asa ca demolarea tavanului si refacerea , este cea mai buna optiune .

  Lasă un comentariu:


 • cad
  a răspuns
  asociatia de propietari trebuie sa rezolve teava .... sunt parti comune de pe scara

  vorbeste cu presedintele de asociatie si plateste din fondul de reparatii

  Lasă un comentariu:


 • aleb
  a creat un topic Defectiune scurgere

  Defectiune scurgere

  La mine, teava de scurgere de la toaleta a inceput sa curca iar vecinul de dedesubt a gasit un instalator care cere 2000 RON pentru inlocuirea tevii. Este vorba de o teava de scurgere de toaleta (110 mm grosime) care trece pe o lungime de 2 metri prin spatiul de 50 de centimetri dintre tavanul fals al vecinului si planseul de beton de deasupra.?
  Vecinul a contactat el un instalator pe care il cunoaste dinainte si tine mortis ca numai cu el vrea sa lucreze, iar pretul este fix si nenegociabil de 2000 de lei.

  In intelegerea dintre vecin si instalator este inclusa si demolarea completa de catre instalator a tavanului fals de 6-7cm zidarie urmand sa se faca inlocuirea cu tavan de rigips.

  Eu nu am fost implicat deloc in negocierea initiala a intelegerii dintre instalator si vecin, pur si simplu mi s-a comunicat suma totala a lucrarii. Am fost refuzat vehement atunci cand am solicitat instalatorului defalcarea costului total pe activitati: demolare completa dupa mine nenecesara a tavanului fals si schimbare efectiva teava. Instalatorul m-a "amenintat" ca nu mai face deloc lucrarea si va sterge numele vecinului din agenda daca nu-si primeste banii pentru lucrarea convenita cu vecinul.

  Cum vi se pare si cum ar trebui sa procedez? Ar trebui de implicat si asociatia de proprietari?
  A fost un membru din comitet, prieten cu vecinul meu, la constatare insa nu este nimic formal incheiat, nici un act de constatare.

  Ca sa fie imaginea completa, un alt instalator a venit, a facut o spartura de 20 cm, a facut constatarea si a cerut 350 RON pentru schimbarea tevii, incluzand spargerea tavanului fals doar la capetele de teava unde se lucreaza.
  Spargerea necesara a tavanului fals pe care al doilea instalator a solicitat-o inseamand dupa mine cam jumatate de metru patrat de spart la cele doua capete ale tevii, in total cam 1 metru patrat de tavan fals de spart din totalul de 6 metri patrati ai camerei.

  Dupa mine nu cred ca ar trebui sa accept sa achit pentru demolarea completa a tavanului fals existent al vecinului si inlocuirea cu tavan de rigips atata timp cat pentru schimbarea efectiva a tevii acest lucru nu este necesar.
  Propunerea vecinului este de a imparti pe din doua suma completa a lucrarii, adica cate 975 RON de fiecare.
Procesare...
X