Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Apometru

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Apometru

Buna!
    Vreau sa imi modific instalatia sanitara in baie, si m-ar interesa ceva de genul.
    As avea variante sa gasesc asa ceva sau de genul, in Romania? Respectiv, daca achizitionez din Germania, este valabil buletinul metrologic?
    Multumesc

Ca la nemti, la noi tot aparente.
    Arata bine, nu am vazut sa fie la noi astfel de solutii, apometrul ar trebui sa aiba certificat valabil in europa, asadar valabil si la noi.
    VYS Blog - 100 % D I Y
    Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

Comentariu

Nu are legatura cu apometrul. Este un simplu ornament pt apometru . Nu gasesti aici .
      Instalatii verificari-revizii gaze

Comentariu

Postat în original de Mircea G Vezi post
        Nu are legatura cu apometrul. Este un simplu ornament pt apometru . Nu gasesti aici .
        Ba are legatura! De la secunda 6 se vede o cheie speciala pt scos apometrul in sine.
        E clar ca la noi nu gasesc, dar problema se pune ca nu poate fi sigilat, respectiv un buletin metrologic in germana...
        Iar de aici rezulta ca au metrologia valabila 6 ani, dar e recunoscuta la noi?

Comentariu

Offff Sint doua chestii diferite .
          Apometrul ala este ingropat , si se poate schimba prin gaura . Ma rog , dar cum se sigileaza ?
          Tot ce este interesant , este ornamentul dar tot asa , nu gasesti aici .
          .https://www.ebay.de/p/16031005066?ii...02584980...dar nu din lumea noastra .

Comentariu

Cred ca numai la noi avem este problema asta cu sigiliul si certificarea. Are inscriptionare CE, este valabil in toata EUropa buletinul metrologic.
            VYS Blog - 100 % D I Y
            Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

Comentariu

Am studiat si au si aia un sigiliu care se pune la ornament ...

Comentariu

Procesare...
              X