Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Totul despre SOBA CU SERPENTINA

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Salutare forumisti! Am intrat sa va arat cam cum se prezinta termosemineul Aqua 25kw dupa 4 sezoane. Probleme deosebite nu am avut. Un lucru bun zic eu, facut dupa samotare, este faptul ca am inceput sa folosesc carbuni. Cox sac rosu sau albastru din dede sau record din hornbach. Binenteles cu masura si doar la prima aprindere amestecati printre lemne. Ajuta mult, max. 2kg odata am pus pe frigurile alea mari. Lemne mai am cam jumate din 10-12mc initali. La terminarea sezonului vreau sa schimb garnituri usa, geam, vopsit putin si curatare pt la anu. Sanatate tuturor!
  Fișiere atașate

  Comentariu


  • grija mare cu cocxul perolier! sa nu ramai fara cazan!

   Comentariu


   • La multi ani sarbatoritilor zilei! Da, trebuie atentie cu coxul, elixir. Mi-am luat fochist dragilor...sunt in probe de vreo 2 zile. Deocamdata multumit, va las ceva poze mai jos. E un protherm de 6kw, asa s.a nimerit, 560 lei cu tot cu transport. Deocamdata fara ambient si mai am ceva la alimentare de facut. L.am limitat la 4 kw. Scenariu e asa- 1-2kg cox+lemne dupa vreme, casa si instalatia calde ok, la terminarea focului- 40C in instalatie am inchis robinetii cazan, apoi deschis la electrica si start. Poate stiti ceva adrese sa imi procur piese de rezerva, placa, pompa, senzori la preturi acceptabile. Numai bine forumisti!
    Fișiere atașate

    Comentariu


    • nu cred ca trebuie sa stai sa inchizi/deschizi zilnic la robineti!
     nici nu e sigur!
     ar trebui sa gasesti o solutie cu o clapeta de sens. nu-mi dau acum seama cum se poate in cazul tau, dar cam asa ar trebui gandita! daca centrala electrica are termostat de ambient, o sa faca treaba cum trebuie! problema e pretul de expolatare(curentul)! dar poate ai o sarma legata direct la stalp

     Comentariu


     • Merge totul snur, utila electrica, AU VENIT lemnele....trebuie doar maruntite si depozitate! Numai bine tuturor.
      Fișiere atașate

      Comentariu

      Procesare...
      X