repartitoare

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță Tot
postări noi
  • vizitator New

    repartitoare

    Recent ni s-a propus cumpararea unor repartitoare pentru calorifere. Initial am refuzat, pentru ca in locuinta este tot timpul cineva si nici nu am simtit vreo data ca ar fi prea cald pe timpul iernii. Deci ma indoiesc ca ar fi situatii in care sa dam caldura mai incet sau sa o oprim de tot.
    Cu toate acestea , simt nevoia sa cer si parerea unor specialisti: am procedat corect? sau repartitoarele ar fi utile si daca da, de ce?
    Va multumesc mult pentru sprijin.
  • bimbirica

    #2
    repartitoare

    Tin sa va anunt ca instalarea repartitoarelor s-a amortizat intr-o singura iarna. De ce ? d-NII de la termica au binevoit ca si in perioada cu soare afara sa trimita caldura si apoi noi datorita si robinetilor cu termostat am deschis caldura cat a fost nevoie.Exemplu noaptea in camera in care nu doarme nimeni si bucatarie am redus temperatura.ATENTIE am redus si nu am inchis de tot deoarece poate sa apara igrasia.Am platit cat am consunat.Alte apartamente similare plateau in fiecare luna de iarna dublu sau triplu caldura. CONCLUZIE MERITA DACA PUNETI SI ROBINETI CU TERMOSTAT SI SUNTETI UN BUN GOSPODAR;
    SUCCES MAXIM

    Comentariu

    Procesare...