yobit eobot freewallet bgogo digifinex wp fastest cache wp super cache
Urmareste-ne pe Facebook

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Probleme Centrala Termica

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Buna ziua,

  Am o problema cu centrala termica Immergas Eolo star. Cand centrala este pornita si pornesc si hota, imi apare initial cod eroare 02, dupa care scade temperatura si intra in avarie - cod 11 pentru cateva zeci de secunde, dupa care dispare fara sa fac nimic, incepe din nou sa incalzeasca apa si apoi iar apare eroare 11 si tot asa. Cele doua tevi de evacuare sunt apropiate, cea de la hota fiind peste cea de la centrala ( asa au fost prevazute de constructor ). S-a mai intalnit cineva cu aceasta situatie? Ce as putea sa fac?

  Comentariu


  • Salutare! Am o centrala Ariston genus one 22 kw de vreo două luni. Dintr-o data nu mai incalzeste acm la parametri - 60 grade - apa iese calaie si nici nu mai ridica temperatura pe tur decat pana la 30 grade. Am crezut ca e din setari. I-am dat un reset (280) dar tot asa face. Am chemat service-ul. Vine cand vor ei... in 4-5 zile lucratoare -tot sa astept. Aveti vreo idee? Mulțumesc frumos!

   Comentariu


   • Postat în original de Nick_28 Vezi post
    Salutare! Am o centrala Ariston genus one 22 kw de vreo două luni. Dintr-o data nu mai incalzeste acm la parametri - 60 grade - apa iese calaie si nici nu mai ridica temperatura pe tur decat pana la 30 grade. Am crezut ca e din setari. I-am dat un reset (280) dar tot asa face. Am chemat service-ul. Vine cand vor ei... in 4-5 zile lucratoare -tot sa astept. Aveti vreo idee? Mulțumesc frumos!
    Sa dau tot eu raspunsul... rearmarea electrovalvei detectorului de gaz.

    Comentariu

    Procesare...
    X
    sigla BRAT