Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

tevi apa si canalizare

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • tevi apa si canalizare

  ce materiale recomandati a se folosi pentru tevile de apa rece, calda si canalizare in cazul unei case noi?
  pentru apa rece/calda eu oscilez intre polipropilena cu insertie de aluminiu si cupru de uz sanitar (care e posibil sa fie acelasi lucru cu cuprul fara carbon, dar nu sunt sigur, daca poate confirma cineva?).
  pentru canalizare sunt complet pe langa.
  ce parere aveti?
  as aprecia opiniile si sugestiile voastre despre materiale, eventual explicate sumar (in sensul de avantaje/dezavantaje) daca se poate.
  crocop ot japonica.

 • #2
  da

  Pai PVC este usor de instalat si nu rugineste.

  Succes!
  ai grija ..

  Comentariu


  • #3
   Eu as folosi in exteriorul locuintei polipropilena iar in interior pexal. De PVC mi-ar fi teama la lipirea mufelor (este adevarat ca au aparut si mufe cu prindere rapida), iar la mufele cu filet se poate deprecia usor filetul. In plus la desfacerea imbinarilor filetate care sunt intepenite, daca nu tii bine contra poate plezni teava. Succes in adoptarea unei solutii optime!

   Comentariu


   • #4
    daca ai posibilitatile financiare atunci eu recomand cupru iar la canalizare tuburi pvc cu mufe+garnituri.
    KATA

    Comentariu


    • #5
     Postat în original de KATALIN
     daca ai posibilitatile financiare atunci eu recomand cupru iar la canalizare tuburi pvc cu mufe+garnituri.
     Asa este, pentru evacuare, PVC cu mufe prevazute cu garnituri din cauciuc. Diametrul optim pentru evacuarea cazii si chiuvetelor al tevii din PVC este de 40mm. Imbinarea elementelor se face prin impingere si rasucire nefiind necesar adezivul, dar sa urmariti ca mufa sa fie prinsa la un capat pe exteriorul elementului care aduce apa, iar la capatul celalalt in interiorul elementului care preia apa astfel incat garnitura de cauciuc sa nu fie afectata de apa. Coturile PVC sunt la mai multe unghiuri ca deschidere, iar pentru valori apropiate se pot incalzi si deforma pentru unghiul dorit.

     Comentariu

     Procesare...
     X