Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Centrala termica pe lemne, cu gazeifiere si fara gazeifiere

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Un puffer simplu nu are in interior nici o serpentina.Propriu-zis este un recipient metalic,de forma cilindrica cu capacele bombate,care are sudate pe el niste racorduri de teava reprezentand intrari si iesiri (tur-retur).
  Cele cu serpentina in interior(1 sau 2) sunt folosite pentru cazul cand exista mai multe surse de caldura(exemplu panouri solare) si pentru preparare apa calda menajera.
  Deci poti sa-ti faci si singur unul,numai ca trebuie sa fie sudura de calitate,altfel exista sansa sa plesneasca pe la sudura.

  Comentariu


  • alte 2 idei legate de serpentina din puffer
   http://greenedmonton.ca/mcnzh-solar-hot-water-part-02
   http://wrboilers.com/3.html

   Comentariu


   • sau mai multe
    http://www.builditsolar.com/Projects...ng.htm#Storage

    Comentariu


    • Centrala pe lemne

     sunt interesat de o centrala pe lemne cat mai performanta dar sa fie pe lemn lung de 1 metru si relativ gros (peste 15 cm diametru).ce ma sfatuiti sa aleg?mentionez ca am doar incalzire in pardoseala iar casa e noua si f bine izolata.multumesc

     Comentariu


     • La ce combustibil aveti va trebuie un cazan de sute de kw,cat de mare e casa?
      citeste manualul utilizatorului,apoi solicita ajutorul service !!!

      Comentariu


      • Recent, am montat o centrala pe lemne la o instalatie de calorifere pe tevi de cupru, executata acum 8 ani, folosind apa si antigel ca agent de incalzire.
       Instalatia n-am mai folosit-o de cativa ani, nici agentul termic nu l-am schimbat, dar am golit instalatia, lasand-o fara agent cam 6 luni de zile. Acum, cand am motat centrala pe lemne, in mare parte, tevile de cupru s-au perforat, mai mult sau mai putin. Oricum, instalatia este compromisa.
       Precizez ca atunci cand am folosit centrala, nu o foloseam zilnic, motiv pentru care am folosit antigel. Instalatia este intr-o casa, nu la apartament.
       Ma intreb, care este vina? :

       - antigelul folosit
       - golirea instalatie de agent
       - timpul indelungat de nefolosire

       Cum ar trebui sa procedez pentru o noua instalatie?
       Multumesc mult pentru informatii.

       Comentariu


       • Automatizare centrala lemne cu gazeificare

        ce automatizare trebuie facuta la o centrala pe lemn cu gazeificare ca sa fie corect facuta,pt ca ;parterul casei are incalzire in pardoseala iar mansarda pe calorifere,si cu ce adeziv trebuie lipita gresia;sau mai pe intelesul meu nu este o problema daca temperatura apei din centrala este 70 grade celsius si pleaca la fel spre calorifere cit si spre incalzirea in pardoseala?...va multumesc
        invatam...invatam ....si iar invatam

        Comentariu


        • Nu folositi 70 grade la incalzirea prin pardoseala,este prea mare aceasta temperatura,folositi kit de incalzire prin pardoseala cu pompa termoctatata.
         citeste manualul utilizatorului,apoi solicita ajutorul service !!!

         Comentariu


         • cit trebuie sa fie temperatura pardoselii in mod normal?pina la cit rezista aezivul pentru gresie pina la ce temperatura?
          invatam...invatam ....si iar invatam

          Comentariu


          • Postat în original de roibu
           cit trebuie sa fie temperatura pardoselii in mod normal?pina la cit rezista aezivul pentru gresie pina la ce temperatura?
           Temperatura pardoselii nu trebuie sa depaseasca 28° C. Adezivul rezista la o temperatura mult mai mare.
           Daca vrei sa ai ceea ce multi altii nu au, trebuie sa faci ceea ce multi altii nu fac.

           Comentariu


           • pompa termostatata a-i vrut sa zici NELUC?
            invatam...invatam ....si iar invatam

            Comentariu


            • ce se poate intimpla daca temperatura depaseste 28 grade celsius...te rog...?
             invatam...invatam ....si iar invatam

             Comentariu


             • Da despre pompa termostatata era vorba-dactilografia e de vina-pentru incalzirea prin pardoseala se foloseste de obicei,daca aveti si calorifere,un distribuitor din care pleaca traseele sub pardoseala,care are o pompa de circulatie alimentata independent de centrala si care este comandata de un termostat max 38 grade.Daca pe calorifere aveti o temperatura de 70 grade si nu se poate tine mana pe ele,cum ar fi sa calcati descaltat pe o podea de 70 grade,nu nici rezista materialele de constructie din podea si mai sunt alti factori care se cer.Acesta este o parere intalnita in practica daca doriti documentatie cautati la producatori de incalzire prin pardoseala.
              citeste manualul utilizatorului,apoi solicita ajutorul service !!!

              Comentariu


              • Postat în original de roibu
               ce se poate intimpla daca temperatura depaseste 28 grade celsius...te rog...?
               Joci pe pardoseala ca ursul pe jar
               Cu respect.

               Comentariu


               • New proven product in Romania. Manufactured in Canada

                BioSeal beton Sealer este o permanentă pe bază de silicat de adânc penetrant sealer ceea ce înseamnă că este garantat să dureze pentru viaţa de beton dumneavoastră, deoarece chimic obligaţiunilor pentru concrete pentru a deveni o parte din structura ansamblu. Este foarte eficientă în a face din beton fizic mai puternice şi mai dens protejându-l împotriva îngheţului şi a sari in timp ce creste rezistenta la pete, acizi, baze, umiditate, mucegai şi a mucegaiului. Acest produs va vindeca subsoluri umede şi umede de apa hidrostatice prevenirea pătrundă prin beton. Aceasta va opri, de asemenea, ştergerea prafului, eflorescenta, exfoliere, pitting, mărunţire şi a preveni mucegai, mucegaiului şi a creşterii la alge. Produsul va sigiliu concrete pentru a reduce în mod semnificativ nivelul de gaz radon, care este cunoscut a cauza cancerului pulmonar de APE.

                BioSeal beton Sealer poate fi utilizat în toate aplicaţiile comerciale si rezidentiale pentru a trata subsoluri umede sau umed, pardoseli din beton, pereti, drumurile de acces, garaje, depozite, rezervoare de stocare, tevi, blocuri, Grout, mortar şi stuc. Acesta poate fi, de asemenea, utilizate pentru a extinde durata de viaţă a lemnului exterioare, inclusiv garduri, terase, punţile, cedru si sindrile de lemn.

                BioSeal de beton Sealer este uşor de aplicat folosind un pulverizator de joasă presiune. Suprafaţa ce trebuie tratată nu are nevoie de nici un tratament special, dar aceasta trebuie să fie de petrol şi de praf gratuit, pentru a permite penetrarea corespunzătoare a produsului. Acesta va acoperi aproximativ 200 - 400 de metri patrati per galon, în funcţie de porozitatea de beton şi două straturi sunt recomandate. În mod normal o găleată 5 galoane va sigiliu pana la 1000 de metri pătraţi de beton turnat şi două aplicaţii sunt necesare.

                BioSeal de beton Sealer pătrunde prin capilarele de beton la o adâncime de până la 4 ", în cazul în care chimic neutralizează substanţele chimice daunatoare pentru a forma o structură de greu insolubil bazate pe silicat de calciu şi hidroxid de calciu. Spre deosebire de acoperiri de suprafaţă Acest produs nu vor fi afectate de eflorescenta sau fi purtat în funcţie de trafic intens, pentru că este permanentă.

                Beton Sealer BioSeal frunze de un finisaj naturale (nr Sheen), după aplicarea şi suprafaţa nu va fi alunecoase. Acest sealer nu este un strat repellant astfel de beton poate fi pictat după ce a fost sigilat cu vopsea aderenţă sporită, deoarece sealer neutralizeaza alcaline în saponificarea concrete de prevenire a vopsea. Adezivi si acoperiri epoxidice pot fi, de asemenea, aplicat peste beton sigilat cu nici o negative


                efecte.

                BioSeal de beton Sealer este de 100% ecologic, non-toxice şi nonflammable, deoarece nu conţine solvenţi chimici sau de presă al orice COV sau gaze nocive.

                Comentariu

                Procesare...
                X