Termofarc
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Centrala termica pe lemne, cu gazeifiere si fara gazeifiere
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by a.sorinAm si eu un cazan ca al tau. In cartea tehnica, prin programul de noapte se intelege ca dupa stingerea jarului inchizi usa de admisie aer si obturezi cosul cu clapeta.Sa gandim pozitiv
Comment
-
-
mak confort 25 kw sau 40 , oricum puterea din hartii a centralei e data de conditii ideale ale combustibilului.
am montat un mak de 40 la un necesar termic de 18-20 kw si incarcarea se face la 14 oreO instalatie termica nu incepe si nu se termina cu doua tevi spre radiator
Comment
-
-
Originally posted by termoadimak confort 25 kw sau 40 , oricum puterea din hartii a centralei e data de conditii ideale ale combustibilului.
am montat un mak de 40 la un necesar termic de 18-20 kw si incarcarea se face la 14 ore
Multumesc.
Comment
-
supra
poate din cauza supradimensionarii puterii lui in raport cu necesarul a ajuns sa aiba o astfel de autonomie...interesant; am vazut ca au plaje destul de mari de putere cazanele astea
si pe frigul asta tot la 14 ore ai incarcat?...nici viitorul nu mai e ce-a fost
Comment
-
-
Accidental mai aflam si noi ( talpa tarii ) ce producatori avem . Movidium recomanda mai sus cazanele de la Termofarc . Sefu' da in completare niste date ......cum ii solicitam lui termoadi ... ca altfel ce recomanzi se trece la vorbe in vant ! In cazul Termoadi / Mak chiar faptul ca a spus de instalare si ca a dat telefon ( adica i-a mai raspus la apel ) in opinia mea il recomanda
Comment
-
Re: lemne
Vezi ca au sait la [http://www.cazanepelemne.ro]. In poze arata bine dar si la masini faci un drive test inainte..... [/url]
Comment
Comment