Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Despre ventilare la blocuri

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #16
  Problema asta o am si eu. Stau la etajul 2, baia este fara geam iar aerisirea nu ducea nicaieri. Multi de la etaje superioare au astupat-o.
  Solutia cea mai eficienta pe timpul verii e sa deschizi gemurile din camerele de langa baie si cu usile deschise se duce orice abur imediat.
  Intentionez sa cumpar un dezumidificator, ca sa rezolv problema umiditatii in exces in mod controlat. Oricum voi avea nevoie de el si in alte camere, si deci il voi folosi si in baie imediat dupa ce am facut baie.
  In cazul in care vrei sa faci ce zici tu, adica sa duci un tub cu diametrul de 15 si sa il scoti printr-un perete exterior nu te sfatuiesc. Ca sa dai o asemenea gaura in peretele exterior al blocului ai nevoie de aprobari, trebuie sa folosesti scule speciale care nu creaza vibratii si daca blocul e din beton-armat o sa fie jale. Sincer nu cred ca ai sa reusesti.

  Dezumidificatorul e solutia la orice problema de umezeala in incaperi. Singura problema care ramane cu baia e mirosul care nu are unde sa se duca si dezumidificatorul nu are cum sa il rezolve. Dar si la problema asta am o solutie Flush the toilet ASAP!!

  Comentariu

  Procesare...
  X