Centrale pe peleti

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi
  • GAMMA
    Incepator
    • 22.iul.2009
    • 44

    #16
    centrale peleti,biomasa Tatano Kalorina

    Celor interesati recomand cazanele pe peleti ,coji maruntite,cereale,sirot etc.,Tatano Kalorina pe care banuiesc ca le-ati vazut la Romtherm,anul acesta,compania Tatano are o experienta de peste 30 ani in domeniul termomecanic ,fiind lider in Italia pe acest segment ,impunandu-se si pe piata romaneasca cu un real succes.Sistemul de alimentare este automat din rezervor si se face cu ajutorul a DOUA snecuri orizontale-paralele ce comunica intre ele printr-un put vertical, ceea ce face ca acestea sa nu se infunde sau blocheze niciodata,aprinderea automata la cele electronice,arderea modulata controlata electronic,functie de automentinere,serviciu de teleasistenta online,randament ridicat 92,3%.TATANO are o gama diversificata de cazane in functie de combustibilul dorit,de aceea pentru cei interesati atasez catalogul TATANO 2011.
    Fișiere Atașate
    cvgghh

    Comentariu

    • GAMMA
      Incepator
      • 22.iul.2009
      • 44

      #17
      date tehnice Tatano kalorina din seria 22-Electronice

      KALORINA 22** / E PELLET este un cazan pentru încălzire şi producţie de apă caldă sanitară printr-o serpentină din cupru detaşabilă (disponibilă la modelele cu producţie hidrosanitară), sau printr-un boiler extern (opţional). E disponibil cu puteri cuprinse între 18.000 şi 100.000 Kcal/h (între 20 şi 116 Kw).

      Poate fi utilizat in toate sectoarele: agricol, industrial şi civil.

      KALORINA 22**/ E PELLET utilizează toate tipurile de combustibili solizi marunţiţi proveniţi din surse de energie regenerabile: pellet, coji de nuci şi migdale, sâmburi de prune, cireşe, vişine, răpită etc. Produce energie la costuri reduse utilizând combustibili naturali, asigurând o economisire ce poate atinge 80% faţă de combustibilii clasici. Poate funcţiona şi pe lemne alimentate prin uşa din faţă a cazanului.

      Datorită predispunerii la instalarea unui arzător adecvat (opţional), poate utiliza combustibili precum gazul metan, uleiul, motorina, GPL, panoul de comenzi digitale pevede utilizarea dublă a cazanului in mod indipendent. Arzătorul poate fi montat in orice moment chiar şi peste ani.

      KALORINA 22**/ E PELLET este realizat în întregime cu materiale de o calitate excelentă, în respectarea absolută a normelor din domeniu, utilizând cele mai inovative tehnologii. Izolarea termică cu elemente speciale reduce dispersiile de căldură sporind eficienţa cazanului şi sporind economisirea.

      Noul sistem de alimentare gestionat de către un cadru de comenzi digitale, îi permite cazanului KALORINA 22**/ E PELLET sa fie absolut automat atât în faza de incendiere cât şi în faza de modulare şi menţinere. O cartela particulară, controlează prin intermediul a doua sonde, atât temperatura aerului în cazan cât şi cea a fumului la ieşire, şi interacţionînd cu reglarea combustibilului şi reglarea aerului, optimizează consumul evitînd cheltuielile inutile de material.

      Sistemul de alimentare dublu îi ofera cazanului un grad ulterior de siguranţă, deoarece fluxul de combustibil are loc in interiorul a doi melci paraleli orizontali suprapuşi, ce comunica între ei printr-un mic puţ vertical.

      KALORINA 22** / E PELLET se instalează foarte simplu si poate fi utilizată atât în sistemele autonome de încălzire cât si în cele centralizate. Silozul ce conţine combustibilul poate fi montat atât pe partea dreaptă cât şi pe partea stângă a cazanului, garantând autonomie pe parcursul unei zile întregi. Pentru o autonomie majoră se poate monta SilMax 800 (opţional).
      Fișiere Atașate
      cvgghh

      Comentariu

      Procesare...