Announcement
Collapse
No announcement yet.
Probleme circuite incalzire
Collapse
X
-
Chiar nu stiu ce sa mai spun. Ii rog pe toti ce au vreo idee sa-si scrie parerea.
-
Aer care nu poate iesi, elemente ale sistemul de incalzire montate gresit, teava tensionata...
Leave a comment:
-
Pompa este pe ultima treapta de viteza .Ce altceva ar mai putea fi?
Leave a comment:
-
Mariti viteza pompei e posibil sa nu fie debit suficient in retea.
Leave a comment:
-
Zgomotul se aude din radiator.Caloriferul incalzeste uniform dar zgomotul este foarte deranjant noaptea.
Leave a comment:
-
Originally posted by Danypop View PostVa rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
Am in baia de la etej un calorifer portprosop cara face pe tot timpul functionarii un zgomot asemanator clipocitului de apa.
Mentionez ca turul este legat in partea dreapta sus,returul in stanga jos iar in stinga sus un aerisitor automat.Instalatia este deservita de un cazan pe lemne, pompa este pe trapta 2 iar presiunea din instalatie de 2 atm.in timpul functionarii.
Va multumesc!
Leave a comment:
-
Clipocit de apa in radiator portprosop
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
Am in baia de la etej un calorifer portprosop cara face pe tot timpul functionarii un zgomot asemanator clipocitului de apa.
Mentionez ca turul este legat in partea dreapta sus,returul in stanga jos iar in stinga sus un aerisitor automat.Instalatia este deservita de un cazan pe lemne, pompa este pe trapta 2 iar presiunea din instalatie de 2 atm.in timpul functionarii.
Va multumesc!
Leave a comment:
-
toate ca toate da eu nu am inteles in 120jpg ce face mufa zincata cu filet interior si de ce ai optat din ppr catre pexal
Leave a comment:
-
Va multumesc de raspuns. Sa inteleg ca pompa o voi monta pe tur, inainte de calorifere?
Leave a comment:
-
Am inteles: aveti centrala si pompa de recirculare la RADET.
Pompa transporta un fluid de aici pina acolo, acolo poate fi mai sus sau mai departe. Fluidul poate fi agent de transport si poate transporta si caldura. Cind transporta caldura, fluidul racit in calorifere se introduce in aspiratie formindu-se un circuit inchis, pompa devenind pompa de recirculare doar pentru fluid.
In cazul in care cineva isi monteaza mai multe calorifere (sectiune, suprafata,...) "circuitul se scurtcircuiteaza" si la dumneavoastra nu mai ajunge fluid cit vi s-ar cuveni.
Pentru a beneficia si dumneavoastra de fluid cald, introduceti in circuit o pompa care "va cobori" apartamentul dumneavoastra cu citiva metri mai jos si veti ajunge in fata "suntului" facut de vecini.
Pentru inceput, faceti o proba cu o pompa de imprumut.
Leave a comment:
Leave a comment: