yobit eobot freewallet bgogo digifinex wp fastest cache wp super cache
Urmareste-ne pe Facebook

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Gol placa pentru semineu

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Gol placa pentru semineu

  Buna seara,

  Am nevoie de un raspuns urgent la o intrebare pentru ca sunt in proces de turnare a placii de beton intre parter si etaj. Am planificat casa sa fie cu un parter si mansarda iar la parter in living o sa fie un semineu. Acest semineu vrem sa incalzeasca prin grile si mansarda.

  Inca nu am contractat si nu am proiectat nici un fel de semineu pentru ca suntem doar in faza de casa la rosu. Este stabilita doar pozitia semineului in living. Vroiam sa va intreb cam cat sa lasam golul pentru cosul semineului in placa de beton dintre parter si mansarda? Un maxim ar fi binevenit pentru ca sa maresc golul ulterior ar fi destul de dificil.

  Multumesc anticipat.

 • #2
  Răspuns la: Gol placa pentru semineu

  Considerand ca veti alege un cos de fum profesional, rezistent la temperaturi ridicate, format din tub samota, termoizolatie si manta exterioara din beton, un gol de 40x40 cm este suficient.

  Recomand instalarea acestuia la interior cat mai aproape de coama casei, astfel este ferit de intemperii si nu necesita ancorare suplimentara.
  iTermice --- Sursa ta de caldura

  Comentariu


  • #3
   Răspuns la: Răspuns la: Gol placa pentru semineu

   Multumesc pentru raspuns. Este foarte aproape de coama casei. Nu am stiut de acest avantaj dar se pare ca a fost o decizie buna

   Multumesc inca o data.

   O zi buna

   Comentariu

   Procesare...
   X
   sigla BRAT