Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Soba Thermo Rocky

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Soba Thermo Rocky

  Buna ziua, in speranta de a afla câteva informatii legate debaceasta soba ma adresez dumneavoastră. Nu doresc sa fac reclama. Detin o casa care are 240 mp pe parter+etaj, etajul doresc sa il încălzesc cu aceasta soba, doresc sa am si apa menajera. Geamurile sunt termopan, tavanul este lemn si tencuit, nu are izolatie. Din cate am citit aceasta soba poate sa incalzeasca 120 mp, are 25kw. Daca cineva detine acesta soba as dori sa aflu ce părere are despre ea, daca este multumit. Va multumesc anticipat.
  TOTUL ESTE POSIBIL

 • #2
  Răspuns la: Soba Thermo rocky

  Daca nu o folositi si la gatit , nu-i vad utilitatea ; de facut va face fata incalzirii etajului ( cu toate ca pierderile sunt mari , daca va functiona continuu ) dar veti alimenta destul de des si aici ma refer ca si noaptea veti face pe fochistul . Iar la pret nu mai zic , enorm . Apa calda menajera nu e cazul ca nu are kit pt asa ceva deci mai plusati la un boiler electric . Poate pt o cabanuta ar fi ideal insa pretul te pune pe ganduri si la varianta asta . Dpmdv ar fi o alegere proasta . Mai bine un termosemineu la 1/3 din pret si ar face acelasi lucru .
  P.S. 25kw putere totala cu tot cu caldura emanata de soba deci ramane pt incalzire apa in boilerul pt circuitul caloriferelor , 16-17 kw . Daca soba nu e montata intr-o camera foarte mare cu necesar de 7-8 kw ( e risipa ).
  Ultima editare de coby; 07.feb.2016, 14:08.
  Si din nimicuri poti face ceva bun .

  Comentariu


  • #3
   Răspuns la: Soba Thermo rocky

   Soba va fi montata in bucătărie, referitor la faptul ca o sa bag lemne constant nu cred ca ar fi o problema, deja fac pe fochistul. Va fi folosita si la gătit si doresc sa folosesc si cuptorul. Intr.adevar pretul este mare, dar ma gândeam ca poate e pret calitate. Ce mi.ati recomanda pentru încălzirea etajului. Ce semineu sau alte variante, multumesc pentru raspuns.
   TOTUL ESTE POSIBIL

   Comentariu


   • #4
    Răspuns la: Soba Thermo rocky

    Postat în original de valythestone Vezi post
    Soba va fi montata in bucătărie, referitor la faptul ca o sa bag lemne constant nu cred ca ar fi o problema, deja fac pe fochistul. Va fi folosita si la gătit si doresc sa folosesc si cuptorul. ....
    In cazul acesta s-ar preta la ce doriti dvs . Atasati o schita cu planul etajului in cauza ( chiar si un desen de mana ) , poate sunt si alte solutii , mai vad si alti membrii de pe forum si va pot da un sfat mai bun ( poate )
    Si din nimicuri poti face ceva bun .

    Comentariu


    • #5
     O sa adaug o poza in cel mai scurt timp, va multumesc f mult

     Valorile in w sunt orientative, nu am măsurat, soba ar urma sa fie montata in bucătărie. Am văzut ca termosemineele sunt mai scumpe.
     Fișiere atașate
     TOTUL ESTE POSIBIL

     Comentariu


     • #6
      Răspuns la: Soba Thermo Rocky

      Postat în original de valythestone Vezi post
      .... Am văzut ca termosemineele sunt mai scumpe.
      Un exemplu luat la prima cautare http://www.benedekco.ro/termosemineu...harmony-se.htm care e mai ieftin ; binenteles ca mai sunt si alte tipuri ( cautati pe net ca sunt o multitudine de modele ) .
      Ultima editare de coby; 07.feb.2016, 19:56.
      Si din nimicuri poti face ceva bun .

      Comentariu


      • #7
       Răspuns la: Soba Thermo Rocky

       Multumesc, o sa caut, ar fi foarte bine daca ar putea produce si apa menajera.
       TOTUL ESTE POSIBIL

       Comentariu


       • #8
        Bună ziua
        Am cumpărato sobă thermo richter și avem o mare problemă. De fiecare alimentam soba cu lemne iese fum și nu știu ce să mai fac deoarece am recladit hornul și l-am înălțat încă un metru .
        Soba merge perfect,putem gătit și coace ,avem căldură în casă .
        Astept o soluție
        Multumesc

        Comentariu

        Procesare...
        X