Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

teava de scurgere infundata

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • teava de scurgere infundata

  am patit un necaz cu un faianter neatent, care a scapat moloz in scurgere. cu sarpe, sarme, etc nu a mers. probabil o bucata mare a ramas intepenita. ma gandeam sa torn ceva detartrant, ca arde piatra... e bine, nu e bine...? ce altceva as putea sa fac?
  thks

 • #2
  O solutie, asa de la distanta si prin urmare poate nu cea mai buna, ar fi sa schimbi segmentul infundat. Traseul cum este, poti coborand la vecinul de mai jos sa ai acces la segmentul infundat? Daca este de genul saxofon, adica ca un "U" desfaci din imbinari si-l inlocuiesti. Nu este o solutie sa bati de sus cu ceva deoarece poti sparge tubul care aproape sigur este din PVC. Eu as opta pentru inlocuirea lui, cu atat mai mult cu cat nu stii daca i-a scapat doar moloz sau poate chiar vreo bucata de faianta. Sper ca vecinul de mai jos sa nu fi zidit gura de vizitare din partea superioara a mastii.
  Daca i-a cazut numai moloz si ai putea introduce o sarma rigida pe care rasucind-o ca pe un burghiu sa penetrezi molozul intarit, atunci poate folosind un furtun cu apa cu presiune ai arunca particulele spre evacuare. Dar eu tot pentru inlocuirea traseului as opta. Mult succes!

  Comentariu

  Procesare...
  X