Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cazane STROPUVA

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Cazane STROPUVA

  Centralele termice pe bază de combustibil solid STROPUVA sunt concepute pentru diverse clădiri / camere unde este instalat un sistem de încălzire cu calorifere, încălzire de apă menajeră, sau încălzire prin pardoseală, sau toate acestea împreună. Cazanul poate funcționa cu tiraj natural sau forțat, in sistem închis sau deschis. Centralele termice se vind împreună cu un regulator bitermic de tiraj, patentat de companie.

  Vă prezentăm centrala pentru uz casnic pe bază de combustibil solid la care timpul de ardere pentru o singură încărcătură se măsoară în zile. Cu o singură șarjă de lemn, turbă și brichetă de rumeguș, centrala arde timp de maxim 30 de ore iar, cu cărbune, timpul de ardere este de aproximativ 3-7 zile. Caracteristicile excepționale ale produselor care prelungesc timpul de ardere al cazanului sunt distribuția de aer din partea superioară și arderea solidă fracționată din cadrul principiului de candelă.

  Cu puteri de la 7 KW la la 40 KW, aceste centrale pot deservi orice cladire cu suprafata cuprinsa intre 20 si 400mp. O optiunea ce centrala ce poate fi utila acum cat este vara, pentru cei ce se pregatesc de un nou sezon de iarna in casa noua sau de ce nu, pentru cei care au centrale deja "pensionabile".
  Fișiere atașate
  Va rog sa cititi si sa respectati Regulamentul Forumului Misiunea Casa!

  Community Manager MC

 • #2
  Răspuns la: Cazane STROPUVA

  ce inseamna ,,tiraj fortat "la cazanele astea?

  Comentariu


  • #3
   Răspuns la: Cazane STROPUVA

   Cu (tiraj fortat) sau fara (tiraj natural) ventilator la cos.
   anda panda din ...

   Comentariu

   Procesare...
   X