yobit eobot freewallet bgogo digifinex wp fastest cache wp super cache
Urmareste-ne pe Facebook

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Problema presiune apa calda centrala Immergas Eolo Mythos

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Problema presiune apa calda centrala Immergas Eolo Mythos

  Buna ziua,
  Ma confrunt cu o problema la centrala din titlu. A inceput in ianuarie, cand presiunea la apa calda a scazut atat de tare incat centrala nu a mai aprins flacara sa incalzeasca apa. Centrala este cu incalzire instant. Am chemat instalatorul din zona, si a facut o spalare schimbatorului. Totul revenit la normal. La aprox doua saptamani am observat ca incepe sa scada din nou presiunea la dus (si la bucatarie) pe apa calda. Cea rece nici o treaba. Nu a trecut saptamana si din nou aceeasi problema. Din nou instalatorul si inca o spalare. Asta nu a tinut nici o saptamana, iar la recomandarea lui am cumparat un schimbator nou.
  la inceputul lui martie a instalat noul schimbator. Am ajuns din nou in aceeasi situatie in o luna de zile. Saptamana trecuta i-a facut o spalare din nou, dar nu stiu cat o sa mai tina.
  A fost ceva depunere in el, dar nu mi s-a parut sa fie atat de mare incat sa scada presiunea la apa calda. Mi-a recomandat o statie de dedurizare a apei. Mie nu mi se pare normal deoarece nimeni de pe strada nu s-a confruntat cu problema calcarului la saptamana. Am intrebat din vecini si nici unul nu ar avea asemenea probleme.
  Va rog sa imi dati o idee ce sa fac. Am zis ca la urmatoarea avarie schimb centrala cu un Ariston. Va multumesc.

 • #2
  Cauta alt mester. Asta se pare ca stie doar sa spele schimbatorul. Sunt alte cateva locuri in care ar fi trebuit sa se uite. Ai grija pe cine chemi, sa fie de la service specializat.

  Comentariu


  • #3
   Ok. Va multumesc de raspuns.

   Comentariu

   Procesare...
   X
   sigla BRAT