yobit eobot freewallet bgogo digifinex wp fastest cache wp super cache
Urmareste-ne pe Facebook

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Montaj robinet aproape de perete

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Montaj robinet aproape de perete

  Salutare,

  Am problema din imaginea atasata. Sunt foarte aproape sa finalizez baia la o casa la sat, dar e situatia din imagine, cel care a pus tevile pentru alimentare cu apa rece a boilerului si de apa calda in boiler le-a pus prea aproape de un stalp al incaperii. Dupa montarea tevilor au fost tencuiti pereti, si cum nu au fost tocmai drepti au trebuit indreptati din tencuiala, inclusiv acel stalp din perete. Problema mea este ca la teava de apa rece (partea dreapta) este prea aproape de perete si nu pot sa infiletez un robinet 1/2. Tevile sunt de PPR de 20mm si boilerul pe care vreau sa il montez este acesta https://www.dedeman.ro/timisoara/boi...00-w/p/2018969 Cum casa este departe nu am posibilitatea sa plec sa cumpar ceva cand vine instalatorul, si instalatorul pe care il am disponibil nu se precicepe la telefoane, deci nu ii pot trimite imaginea sa imi faca necesarul.

  Va rog sa ma ajutati astfel cu o lista de conectori, mufe, furtune etc pentru a monta boilerul de mai sus in apropierea celor doua racorduri.

  Multumesc
  Best to do it yourself...

 • #2
  se poate folosi un semiolandez de 1/2( https://www.romstal.ro/racord-semiol...-2-p51481.html ) apoi un robinet cu cot(https://www.magazinul-de-instalatii-...u-bila-1-2-1-2 ),sau un cot 90 grade si apoi robinetul. Pentru racordare boiler folositi teava inox flexibila la inaltimea la care aveti nevoie.

  Comentariu


  • #3
   Salut, multumesc, merg sa caut prin magazine, sper sa reusesc sa scot conectorii la un nivel mai bun si sa pot pune bucatile de faianta ramase, sa arate si estetic.
   Ultima editare de ionut.tepeneu; 10.oct.2019, 13:04.
   Best to do it yourself...

   Comentariu

   Procesare...
   X
   sigla BRAT