Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Centrale termice pe peleti
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
-
-
Răspuns la: Centrale termice pe peleti
Contra unei sume modice de vreo 100 de eur,parca,bulgarul vine si o pune in functiune si imi da si garantie pt un an,urmand ca dupa primul an sa mai vina odata sa verifice instalatia pt a-mi mai prelungi pe inca un an garantia. Cel putin asa mi-a spus cel la care am vazut-o astazi. In ceea ce priveste marca acesteia,din ce am inteles ar fi fabricata la ei in tara. Oricum,arata la fel de bine ca Ferolli,de ex. aceasta fiind singura centrala pe care am vazut-o la noi aici in oras.
L.E. Atasez o imagine luata de pe un site cu aceasta centrala. Producator ERATO din Bulgaria
Ultima editare de florin1108; 17.dec.2012, 22:46.
Comentariu
-
Răspuns la: Răspuns la: Centrale termice pe peleti
Postat în original de florin1108 Vezi postContra unei sume modice de vreo 100 de eur,parca,bulgarul vine si o pune in functiune si imi da si garantie pt un an,urmand ca dupa primul an sa mai vina odata sa verifice instalatia pt a-mi mai prelungi pe inca un an garantia. Cel putin asa mi-a spus cel la care am vazut-o astazi. In ceea ce priveste marca acesteia,din ce am inteles ar fi fabricata la ei in tara. Oricum,arata la fel de bine ca Ferolli,de ex. aceasta fiind singura centrala pe care am vazut-o la noi aici in oras.
L.E. Atasez o imagine luata de pe un site cu aceasta centrala. Producator ERATO din Bulgaria
[ATTACH=CONFIG]71226[/ATTACH]cvgghh
Comentariu
-
-
Am postat aici cateva informatii despre cazanele pe peleti EKO-GREN,dar intreb moderatorul acestui forum de ce au fost sterse ?De aceea acest forum nu o sa dezvolte niciodata ca limitati informatia,informarea oamenilor despre acest subiect !Cred ca nu o sa mai postez nimic pe aici ca nu are sens.cvgghh
Comentariu
-
Postat în original de florin1108 Vezi postContra unei sume modice de vreo 100 de eur,parca,bulgarul vine si o pune in functiune si imi da si garantie pt un an,urmand ca dupa primul an sa mai vina odata sa verifice instalatia pt a-mi mai prelungi pe inca un an garantia. Cel putin asa mi-a spus cel la care am vazut-o astazi. In ceea ce priveste marca acesteia,din ce am inteles ar fi fabricata la ei in tara. Oricum,arata la fel de bine ca Ferolli,de ex. aceasta fiind singura centrala pe care am vazut-o la noi aici in oras.
[ATTACH=CONFIG]71226[/ATTACH]
Comentariu
-
Vizitator
Postat în original de horia16 Vezi postEste vreo problema daca camera tehnica unde va venii montat centrala pe peleti sau cu lemn este in casa?
Practic este o camera sub scara aproape de intrarea in casa ca sa imi fie usor de alimentat,va avea o fereastra de 50x100cm,voi monta si un ventilator in perete daca este nevoie.
Deasupra centralei va trece scara care va fi din lemn,dar am posibilitatea sa o izolez cu vata minerala dar nu stiu daca este bun rigipsul si ce tip de rigips sa folosesc,sau daca exista alt tip de panouri pt a izola scara de centrala care este situata la circa 1m deasupra centralei.
Comentariu
-
-
Centralele nu le incerci ca pe niste baterii ,eu nu pot in acest caz de fapt nici in altele sa recomand Viadrus datorita faptului ca sunt galagioase si din punct de vedere al consumului stau foarte prost ,avand un consum mare,fiind o casa de vacanta din cate am inteles eu pot recomanda ca fiind o solutie buna un cazan pe peleti Biodom care are un nivel mic de zgomot de 35db,un consum foarte bun de peleti, plus ca este cu tiraj fortat...cvgghh
Comentariu
-
Postat în original de GAMMA Vezi postCentralele nu le incerci ca pe niste baterii ,eu nu pot in acest caz de fapt nici in altele sa recomand Viadrus datorita faptului ca sunt galagioase si din punct de vedere al consumului stau foarte prost ,avand un consum mare,fiind o casa de vacanta din cate am inteles eu pot recomanda ca fiind o solutie buna un cazan pe peleti Biodom care are un nivel mic de zgomot de 35db,un consum foarte bun de peleti, plus ca este cu tiraj fortat...)))))) Ventilatorul ajuta la aprinderea peletilor , snecul isi face treaba....restul e cancan......
Comentariu
-
Postat în original de gmtiby Vezi postCine a spus ca sunt galagioase ? Si de cand la centralele pe peleti e nevoie de gazeficare ?)))))) Ventilatorul ajuta la aprinderea peletilor , snecul isi face treaba....restul e cancan......
cvgghh
Comentariu
-
-
Postat în original de GAMMA Vezi postDa,eu spun ca sunt galagioase in comparatie cu altele si consider ca am oarecare experienta in domeniu.Am pomenit ceva de gazeificare?In niciun caz...Da, ventilatorul in momentul in care se aprind peletii are turatia maxima si asigura aerul necesar unei bune combustii daca acesta cantitate de aer este setata corespunzator.Cum poti sa recomanzi asa ceva domnului de mai sus?
De ce nu i-as recomanda ???? Are garantie, daca se intampla ceva cu un element, poate schimba doar elementul cu probleme.....
Nu inteleg, DE CE SA NU-I RECOMAND ???
A, scuze, produsele tale sunt mai bune !
ALOOOO !!! REgia, domnii consultanti, adminii, ceva de spus in privinta domnului (FIRMEI ) GAMMA ???????
DE CE sa nu recomand, NU INTELEG !!!!!
Biodom-ul e cat un vapor.... si costa cat nu face!
A vazut cineva cum arata un Viadrus ?Exista 2 tipuri de arzatoare pt el, sa vedem preturi si marimea centralei.....
P.S.
Si pe urma discutam de Biodom.....
Comentariu
-
Răspuns la: Răspuns la: Răspuns la: Centrale termice pe peleti
Postat în original de gmtiby Vezi postAi spus ca este cu cu tiraj fortat,...... TOT ce este cu peleti este cu tiraj fortat, datorita ventilatorului !
De ce nu i-as recomanda ???? Are garantie, daca se intampla ceva cu un element, poate schimba doar elementul cu probleme.....
Nu inteleg, DE CE SA NU-I RECOMAND ???
A, scuze, produsele tale sunt mai bune !
ALOOOO !!! REgia, domnii consultanti, adminii, ceva de spus in privinta domnului (FIRMEI ) GAMMA ???????
DE CE sa nu recomand, NU INTELEG !!!!!
Biodom-ul e cat un vapor.... si costa cat nu face!
A vazut cineva cum arata un Viadrus ?[ATTACH=CONFIG]71248[/ATTACH] Exista 2 tipuri de arzatoare pt el, sa vedem preturi si marimea centralei.....cvgghh
Comentariu
-
Eu nu ma cert cu tine, doar eram curios cum poti sa spui " CUM POTI SA RECOMANZI ASA CEVA"... pot recomanda orice, si eu si tu si oricine.
2 legat de ventilator, m-am exprimat gresit, de acord cu tine, nu ventilatorul reprezinta tirajul fortat, ci ajuta la aprinderea peletilor mai repede. Era vorba de o adaptare a centralei Viadrul la peleti, este ieftina si merge f bine !
Cine pune botu....Botul pun curvele, stimate, ce te face sa crezi ca o centrala recomandata de mine nu ar face fata sau nu functioneaza ok, fata de una de a ta ????
Deci, despre ce discutam ?????Vanzare placuta !
Comentariu
-
Postat în original de gmtiby Vezi postEu nu ma cert cu tine, doar eram curios cum poti sa spui " CUM POTI SA RECOMANZI ASA CEVA"... pot recomanda orice, si eu si tu si oricine.
2 legat de ventilator, m-am exprimat gresit, de acord cu tine, nu ventilatorul reprezinta tirajul fortat, ci ajuta la aprinderea peletilor mai repede. Era vorba de o adaptare a centralei Viadrul la peleti, este ieftina si merge f bine !
Cine pune botu....Botul pun curvele, stimate, ce te face sa crezi ca o centrala recomandata de mine nu ar face fata sau nu functioneaza ok, fata de una de a ta ????
Deci, despre ce discutam ?????Vanzare placuta !cvgghh
Comentariu
Comentariu