Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Centrala Performanta

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Centrala Performanta

  Vreau o centrala performanta, instalatorul a spus de 30 kw ajunge am o casa 270 mp. Va rog sa imi indicati una dintre cele mai performante centrale numai de la firma ROMSTAL. Si ce sa folosesc la racorduri: teava cupru etc. Vreau ceva durabil si cu calitati deosebite.

 • #2
  Nu ai specificat pe ce tip de combustibil trebuie sa fie.

  Comentariu


  • #3
   scuze,
   Gaz metan

   Comentariu


   • #4
    Ma intereseaza si ce calorifere sa folosesc: aluminiu, otel, fonta.
    Multumesc

    Comentariu


    • #5
     MICROCENTRALA EURA CONDENSING 28 sau MICROCENTRALA "SUPERMASTER 30SE. Daca casa este la "rosu" fara sape recomandarea noastra este sa mergi cu distribuitoare si teava de pexal. Ca radiatoare foloseste cu incredere radiatoare de aluminiu FARAL GREEN. Au garantie 10 ani si sunt produse de firma care a inventat radiatorul de aluminiu.

     Comentariu


     • #6
      Nu prea merita centrala extraordinar de scumpa, pentru ca diferentele intre cele scumpe si cele ieftine, ca si tefnologie, nu se prea justifica
      Cauta o anumita tehnologie, daca cunosti acestea. Ultimul "ragnet" ar fi cele cu condensare, care ar avea cel mai bun randament.

      Insa, economia pe care o faci la gaz este destul de mica, si se amortizeaza in timp lung. Avantajul este ca poate fi folosita la incalzire prin pardoseala

      Daca iti faci casa, cel mai bun sistem este cu incalzire prin pardoseala, daca proiectul suporta asa ceva (in general nu ar trebui sa fie probleme legate de proiect)
      Pretul este cam acelasi, putin mai mare la incalzire prin pardoseala, foarte mare daca te lasi pe mina unor firme "specialiste" in tras "tzepe".

      Ideea este ca teava ptr incalzire prin pardoseala este aproape la fel la pret cu un raduiator, pentru acelasi volum al camerei, deci diferentele sunt mici.
      Sapa oricum trebuie turnata, asa ca poti sa o torni cu tevile prin ea. Singura chestie scumpa este dispozitivul de reglat temperatura apei prin pardoseala, care insa la o suprafata mare, peste 150 m devine acceptabil

      Comentariu


      • #7
       mmarius a cerut o centrala performanta si sa fie furnizata de ROMSTAL. Deoarece SIME este o marca cunoscuta am recomandat cele 2 tipuri de centrale. Din practica pot sa spun ca distribuitoarele si radiatoarele de aluminiu sunt cele mai eficiente pentru incalzirea imobilelor din Romania.

       Comentariu

       Procesare...
       X