salut am si eu o nelamurire cum as putea sa leg cabluri de aluminiu existent deja de cupru am inteles ca nu sunt pre compatibile , prin legare pur si simplu , mai sunt niste chestii de plastic cu surub nus cum se cheama sau cu bucata de teava din cupru si presate firele astept raspuns multumesc
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Legatura cabluri cupru-aluminiu
Adună
X
-
-
Cred că ar putea fi una din variantele de rezolvare a problemei Dvs.
Dar poate mai primiţi şi alte soluţii de la colegii de forum care lucrează chiar în domeniul electricităţii.De cînd fenicienii au inventat moneda, mulţumirile sînt de prisos... şi încă o veste tristă: ieftin, bun şi mult nu există.
În schimb, există Instalatorul de Iaşi.
Comentariu
-
-
Re: cul leg cablurile
Postat în original de izabele_18si ar fi bine sa folosesc reglete sa inteleg la cupru cu aluminiu?
Comentariu
-
-
-
Răspuns la: Răspuns la: Legaturile dintre aluminiu si cupru
Postat în original de dellux Vezi postDar se poate cositori capetele terminale ale conductorlor de cupru si apoi lega cu cele de aluminiu?LARGO AL FACTOTUM
Comentariu
-
Răspuns la: Legatura cabluri cupru-aluminiu
Lipirea aluminiului cu cositor va fi problematica din cauza oxidului care se formeaza aproape instant la contactul cu aerul. Este complicat de lipit si dupa cum zic si colegii daca reusiti sa le lipiti tot pot aparea neajunsuri in timp. Exista conectori de toate dimensiunile care va pot favoriza legatura dintre cei doi conductori diferiti.Curentul nu iarta!
Comentariu
Comentariu