Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Firma agreata pentru bransare

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #16
  lucrarea a fost facuta acum 2 luni

  Comentariu


  • #17
   Postat în original de nutzu
   fara probleme.Dar frma este una din cele agreate de eon pt bacau iar constructia treuie sa fie in zona.Actele care trebuie la dosar-copii-act de proprietate pe teren,plan de incadrare in zona ,act de identitate.contractul e incheiat pe aviz pompa apa pt ca nu e gata autorizatia de constructie.
   Din cite stiu nu mai tine smecheria cu deschis curentul pe pompa de apa si apoi transformat in contract pt casa ! E mai mult ca sigur ca va vor pune sa luati totul de la O ! Va va costa per total mai mult decit daca urmati pasii normali .
   Instalatii verificari-revizii gaze

   Comentariu


   • #18
    e ceva...

    e ceva...acum am depus studiul de solutie si asteptam avizarea, insa pbl este ca a doua avizare care tine de aprobarea racordarii tine...dupa lege..."de la o luna la nelimitat"!!!!Cum vine asta??? Imi poate explica cineva de ce, cand casa este aproape gata, lucrata la generator, si as putea sa ma mut (de 6luni) nimeni nu stie CAND???E NORMAL???????????Fratilor! Sunt disperata caci platesc chirie si alte dari cand eu sunt cu banii la limita! Iar eu sunt sfatuita sa astepta???PANA CAND???CE SA FAC????

    Comentariu


    • #19
     Re: sall

     Postat în original de prafsipulbere
     in ce zona stai,poate te ajut eu
     Salut,
     sunt intr-o situatie similara. Am atasat si o poza cu amplasarea transformatorului. Vreau sa iau legatura cu cineva de la electrica care sa-mi spuna o solutie si un cost estimativ. Nu vreau sa ma trezesc ca ma costa curentul 10000Euro.

     Nu pot sa adaug un atasament. Am rezolvat.

     Nota: calea de conectare marcata cu verde este propunerea mea....poate cei de la Electrica vor sa mearga cablul prin alta parte. )
     Fișiere atașate
     Da-mi un ciocan si creez o idee!

     Comentariu


     • #20
      vezi la comentarii raspunsul meu

      Comentariu

      Procesare...
      X