@ razvyyc: Si e valabil in intreaga tara?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Instalatie electrica facuta de mine
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
-
-
Poate ca intrebarea mea este prosteasca, dar am pus-o pentru ca la Baia Mare este un furnizor de energie electrica, altul la Craiova si altul la Iasi, iar un "regulament de racordare" (de fapt, nefiind in domeniu, aud prima oara de asa ceva) nu este o lege adoptata de Parlament (poate fi ceva ca si "regulamentul de ordine interioara" al firmelor).De cînd fenicienii au inventat moneda, mulţumirile sînt de prisos... şi încă o veste tristă: ieftin, bun şi mult nu există.
În schimb, există Instalatorul de Iaşi.
Comentariu
-
Postat în original de raducaPoate ca intrebarea mea este prosteasca, dar am pus-o pentru ca la Baia Mare este un furnizor de energie electrica, altul la Craiova si altul la Iasi, iar un "regulament de racordare" (de fapt, nefiind in domeniu, aud prima oara de asa ceva) nu este o lege adoptata de Parlament (poate fi ceva ca si "regulamentul de ordine interioara" al firmelor).
Comentariu
-
-
Multumesc de informatie.
Postat în original de razvyycDespre respectivul regulament am mai discutat cu dumneavoastra pe alt topic [...]
Postat în original de raduca[...] unde se gaseste acest regulament?Postat în original de razvyyc[...] Imi cer scuze pentru ironia de mai sus, credeam ca o spuneti in gluma.De cînd fenicienii au inventat moneda, mulţumirile sînt de prisos... şi încă o veste tristă: ieftin, bun şi mult nu există.
În schimb, există Instalatorul de Iaşi.
Comentariu
-
-
-
Nu inteleg ce vrei sa spui.
Cablul era colac tras in folie de polietilena si l-am bagat in copex de 16.
Teoretic daca voi avea o problema ar trebui sa pot inlocui un cablu defect. Am un "sarpe" de 25 ml care intra foarte usor in copex iar cablul folosit a fost doar MYF (multifilat) deci usor de inlocuit. Practic daca sunt mai mult de 3-4 coturi stranse pe o distanta mare de peste 15 m nu prea mai merge sarpele.
Sper sa nu am probleme cu cabluri intrerupte prin pereti.
Comentariu
-
Am folosit si MYYM 5x6 pentru bransament si 5x4 pentru alimentarea celor 2 tablouri secundare.
MYF de 1,5 la becuri si comenzi (am vreo 8 relee pas cu pas si vreo 5 senzori de miscare) iar la prize 2,5. In copexul de 16 intra lejer 2 fire de 2,5 si un fir de impamantare de 1,5.
Am mai folosit MYYM 2x0,75 pentru cablarea instalatiei de sonorizare, cablu FTP pentru net si telefonie fixa (2 perechi pentru LAN si o pereche pt. telefon fix) si cablu SKYSATELLITE coaxial pentru distributia CATV si SAT. Pentru sistemul de alarma am folosit cablu 4x0,22 si 6x022.
Comentariu
Comentariu