Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Poze cu instalatia electrica interioara

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Poze cu instalatia electrica interioara

  As dori si eu sa gasesc niste poze cu instalatia electrica interioara la o mansarda cu pereti si tavan de rigips si izolatie din vata , am tot cautat dar nu am gasit nici o poza, daca cumva aveti poze sau stiti un site va rog sa imi transmiteti.., va multumesc,
  sos...

 • #2
  cu respect, dar la ce te-ar putea ajuta poze cu instalatii de mansada? Mai bine intrebi si afli direct raspuns la problema care te doare, nu?

  Niste ... poze sunt niste poze .... Parerea mea.

  Cu stima
  Curentul nu iarta, gresesti o singura data! Dezolant !!!

  Deci daca nu stii intreaba! Daca stii ... mai intreaba sa fii sigur ca stii bine ce stii!

  Electrician autorizat IIA + IIB

  Comentariu


  • #3
   Nu tot dvs ati deschis un topic pe tema instalatiei electrice la mansarda? Daca vreti sa va edificati daca totul este in regula cu ceea ce a facut deja electricianul dvs atunci luati I7 si verificati ce exista in normativ cu ceea ce aveti dvs acasa. Partea proasta e ca s-ar putea sa nu va placa multe lucruri sau..in cazul fericit, sa vedeti cu satisfactie ca meseriasul dvs a lucrat exact ca in I7. Oricum ca o idee de la care sa plecati, verificati daca aveti diferentiale montate pe circuitele electrice de la mansarda, daca sunt calculate pentru puterile pe care urmeaza sa le exploatati, sa aveti neaparat impamantare la toate prizele si la corpurile de iluminat, etc.
   Sanatate maxima si efort minim!

   Comentariu


   • #4
    raspuns

    va multumesc ca mi-ati raspuns, vroiam doar sa verific in prima faza macar vizual ceea ce a facut electricianul, dar o sa incerc sa va pun niste poze sa va dati cu parerea, cu stima.
    sos...

    Comentariu

    Procesare...
    X