Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Poze cu instalatia electrica

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #16
  Nu pare chiar asa de grav...doar in poza 286~1 imi pare ca e o "frantura"...as fi incercat sa dau o raza de curbura mai mare, asta in eventualitatea inlocuirii unui cablu - asta asa ca sa critic si eu ceva.
  In rest pare destul de ingrijit data fiind situatia la fata locului...traseele sunt ordonate si usor de urmarit, la cotele de nivel la care sunt realizate n-ar trebui sa-i vina nimanui ideea sa planteze cine stie ce "minunatii"...in plus ai predat cu instalatia si dosarul cu toate informatiile necesare pentru eventualii "berbeci"
  ratzele se trag din camioane

  Comentariu


  • #17
   La traseele lungi era utila intreruperea traseelor intr-o doza de trecere. In rest tuburile sunt bine rigidizate in structura prin legare cu banda izolatoare (asa se distinge) iar tuburile par a fi Courbi sau Gewiss, foarte rigide, folosite si la trecerile prin sapa. Toate acestea ar duce la o schimbare facila a conductorului in caz de Doamne-Doamne.

   Comentariu


   • #18
    raspuns

    Va multumesc de raspuns, ce pot sa mai fac acum, cand deja este placat cu rigips, eu am atras atentia electricianului de acest lucru da a spus ca nu are importanta ca nu se vede, eu ma simt ca si cum ma imbrac ff. elegant si pe dedesupt am lenjeria toata varza....problema mea acum este de siguranta in primul rand .. electricianul a spus ca oricum daca doamne fereste e vreun scurt sigurantele vor sari automat???? mi e de asta mi e teama.... multumesc ...Nu am facut nici un rabat la bani... am explicat ca doresc ce e mai ok....
    sos...

    Comentariu


    • #19
     raspuns

     am dat un raspuns da nu stiu unde s-a postat, in sensul ca va multumesc ca a-ti studiat pozele... acum oricum nu mai am ce sa fac ,, este placat deja cu rigips, ma simt ca si cum ma imbrac fff elegant si pe dedesupt lenjeria este varza... problema este de siguranta in primul rand... electricianul a spus ca nu se poate intapla nimic pe traseu deoarece sigurantele la un scurt sar automat.... necazul este ca nu am facut rabat la bani... si am spus ca vreau tot ce e mai ok.... si uite ce a iesit...
     sos...

     Comentariu


     • #20
      Dle razvyc, cred ca va referiti la pozele postate de dl Ovi. Pozele postate de dna nu prea contin copex si banda decat la capete si aceea banuiesc ca este ptr a identifica cicuitele. Daca aplacat deja tavanul cu rigips ..atunci..sperati ca macar protectiile sunt bine alese. O poza cu tabloul dvs de sigurante nu ar strica.
      Sanatate maxima si efort minim!

      Comentariu


      • #21
       tuburi

       Domnul Raducu, pai tuburile alea negre flexibile nu sunt Copex cum spuneti D voastra??????
       sos...

       Comentariu


       • #22
        Nu-s specialist dar dupa parerea mea,aceasta instalatie nu este facuta perfect,tuburile trebuiau ingropate in zidarie(tencuiala) si deasupra normal sa fie macar sustinute cu ceva acatatoare pe profilele tavanului ,nu acatate asa in aer pentru ca daca o sa intervina o remediere o sa fie cam greu de inlocuit conductoarele.in rest akm ce sa zic.e ok daca functioneaza.
        patcas marina

        Comentariu


        • #23
         Ba da dna. Numai ca la dvs nu apare in poza si banda izoliera si copexul decat in combinatia de la capete. In imaginile observate de dl razvyc si postate de dl Ovi, se observa ca s-a incercat gruparea tuburilor de copex mai strans. Repet, exceptand dezordinea si faptul ca la o eventuala avarie o sa fie destul de dificil de inlocuit conductoarele, in rest este ok instalatia dvs.
         Sanatate maxima si efort minim!

         Comentariu

         Procesare...
         X