Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Instalatie TV apartament

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #31
  Răspuns la: Instalatie TV apartament

  Imi puteti recomanda un cablu?

  Comentariu


  • #32
   Răspuns la: Instalatie TV apartament

   Dacă vreți să vă legați (de exemplu) la UPC, cel mai bine ar fi să mergeți la ei și să-i întrebați ce tipuri de cablu utilizează ei și de tipul ăla să puneți și dvs.
   LARGO AL FACTOTUM

   Comentariu


   • #33
    Răspuns la: Instalatie TV apartament

    [QUOTE=ady_doom;493439]Buna seara!

    M-am lovit de o problema si cautand in stanga si in dreapta am gasit tot felul de informatii dar nimic concret.

    Sa trecem la subiect:

    M-am apucat de refacut instalatiile intr-un apartament cu 4 camere.
    Nemaidorind sa am prea multe fire la vedere am tras toate circuitele prin santuri, in copex, santurile fiind astupate ulterior.

    Cea mai mare problema la care ma gandesc de vreo 2 zile:

    La instalatia tv am prevazut 4 circuite separate care pornesc de la usa de la intrare si se opresc la priza tv aferenta fiecarei camere. Atasez si un plan pentru o mai buna vizualizare.
    Deci la usa de la intrare am 4 fire de la cele 4 circuite, loc in care m-am gandit sa amplasez un spliter cu 1 intrare ( din holul palierului ) si 4 iesiri ( pentru fiecare circuit ).
    Dar...cei de la firma de cablu am vazut ca mai monteaza o mica cutiuta ( receiver daca ii zic bine ) care se se alimenteaza de la o priza si in care intra firul principal ( intrarea din holul palierului ).

    Acum intrebarile:

    1.E ok cum am gandit toate circuitele?
    2.Daca cei de la firma de cablu imi instaleaza cutia care ar fi ordinea de montare ( cutia inaintea spliterului sau invers)?
    3.Am nevoie sa instalez si un amplificator de semnal? Cei de la cablu sunt de acord cu asa ceva sau instaleaza chiar ei?
    4.Cele 4 fire care vin din cele 4 camere sunt acum la tavan, deasupra usii, de asemenea si intrarea principala. E ok sa agat la nivelul tavanului spliterul si cutia sau trebuie sa vin cu ele la nivelul pardoselii?

    Multumesc anticipat!

    Comentariu


    • #34
     Răspuns la: Instalatie TV apartament

     Despre ce firma de cablu este vorba?
     In principiu oricum ar fi se poate rezolva fara a modifica instalatia. La mine ajunge fibra, din echipamentul lor iese cablu TV care merge in splitter si dupa la 3 televizoare. Nu a fost nevoie de amplificator si distantele sunt maricele fiind vorba de o casa. Folosesc atat semnalul analogic pentru 2 televizoare mai vechi cat si partea digitala pentru TV-ul nr. 3. Pentru a vizualiza anumite canale codate se mai poate furniza un STB pentru fiecare TV sau un card CI pentru TV-urile compatibile.
     Curentul nu iarta!

     Comentariu

     Procesare...
     X