yobit eobot freewallet bgogo digifinex wp fastest cache wp super cache
Urmareste-ne pe Facebook

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Comanda motor 24V

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Consultant electrice
  a răspuns
  Răspuns la: Comanda motor 24V

  Poate va sunt folositoare kit-urile de aici:
  http://www.conexelectronic.ro/produse.php?id=388
  Cred ca pentru inchiderea / deschiderea portilor pentru a nu mai folosi senzori de prezenta la capatul de cursa puteti folosi un modul de ridicare / coborare geamuri care opreste alimentarea motorului odata cu cresterea curentului, insa toate variantele pe cere le-am vazut erau gandite pentru 12V. Mai trebuie vazut si daca curentii consumati de motorasul respectiv se apropie ca valori de plaja in care lucreaza acest modul.

  Lasă un comentariu:


 • bulba grig
  a răspuns
  Multumesc de sfaturi o sa incerc si va tin la zi cu realizarile

  Lasă un comentariu:


 • Adamescu Ion
  a răspuns
  Folosesti functia de inchidere/deschidere a usilor autoturismului. Comanda o faci prin doua relee, faci automentinere si oprire cu senzori.
  Mai evoluat, poti actiona fiecare releu prin divizor cu doi si vei putea opri poarta unde doresti, La cap de cursa, pentru protectie, folosesti senzori. Functionarea ar fi:
  - apesi inchis 1 - se inchide poarta;
  - apesi inchis 2 - se opreste inchidere;
  - apesi deschis 1 - se deschide poarta;
  - apesi deschis 2 - se opreste deschidere.
  Posibil sa mearga cu releele din circuitul alarmei.

  Lasă un comentariu:


 • bulba grig
  a răspuns
  multumesc . la mag de pe maica domnului , au la 200lei .alarma o am si telecm deciimi trebuie montajul .

  Lasă un comentariu:


 • Consultant electrice
  a răspuns
  Pai daca doriti sub 200 ron, o automatizare unicat de genul asta cam greu, poate doar daca sunteti electronist de meserie si concepeti si realizati in regim DIY sistemul, dar in cazul asta banuiesc ca nu ne mai intrebati aici ce si cum. Daca sunteti din Bucuresti puteti incerca pe str. Maica Domnului la magazinele de profil sunt diverse sisteme gata realizate.
  Cumva se poate realiza si cu o alarma de masina insa o aveti? Ca si alarma costa ceva.

  Lasă un comentariu:


 • xena
  a răspuns
  Uite aici ieftineala: sitehttp://www.ebay.com/itm/315MHz-Universal-Gate-Garage-Door-Opener-Remote-Control-Transmitter-/370599610029?_trksid=m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu %3DUCI%26otn%3D2%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D76 13757263589912301
  Eu am luat 5 telecomenzi si un receptor cu 60 ron toate taxele incluse si merg perfect de 4-5 luni, distanta de actiune 100 m.
  linkhttp://www.ebay.com/itm/2CH-Way-RF-Waterproof-wireless-Remote-control-Receiver-Momentary-Switch-/220979296768?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item337364 7a00
  Ultima editare de xena; 10.apr.2012, 07:00.

  Lasă un comentariu:


 • bulba grig
  a răspuns
  motorasul este unul de 24 v pt stergatoarele de raba .
  am gasit ceva telecomenzi , dar cam piperate pt mine acum (200ron) , ma interesa ceva facut daca se poate dintro alarma de masina care are si telecom , daca se poate adapta
  Ultima editare de bulba grig; 09.apr.2012, 20:03.

  Lasă un comentariu:


 • xena
  a răspuns
  Poti cumpara telecomenzi gata facute; placa de receptie si cate telecomenzi doresti. Realizezi o schema cu 2 contactoare pe care le vei comanda cu releele placii de receptie. Gasisem pe undeva o schema de conectare; cauta pe net ca vei gasi.

  Lasă un comentariu:


 • Consultant electrice
  a răspuns
  Si daca apasati din greseala pe buton cand masina este in dreptul portilor? Nu mi-ati raspuns la intrebarea referitoare la ce motor folositi ca sa ma gandesc la o solutie pt. dvs.

  Lasă un comentariu:


 • bulba grig
  a răspuns
  doresc un sistem automatizare de comanda doar pt inchis/deschis poarta din masina/casa .nu cu timpi , doresc sa apas pe comanda si se deschide, iar cand ajunge la capat sa se opreasca (un limitator) ,iar pt inchis la fel cu comanda .multumesc

  Lasă un comentariu:


 • Consultant electrice
  a răspuns
  Motorasul este montat, mecanic inchide si deschide poarta si vreti doar sa apasati pe buton din masina su din casa sa o deschideti? Motorul are putere? Cam cati amperi trage? El trebuie sa deschida poarta si daca bate vantul. Realizarea automatizarii nu impune mari probleme atata timp cat doriti sa deschideti si sa inchideti. Schema se poate complica daca doriti sa deschideti si dupa poarta sa se inchida dupa un timp singura. Treaba se complica si este nevoie si de o bariera IR.

  Lasă un comentariu:


 • bulba grig
  a creat un topic Comanda motor 24V

  Comanda motor 24V

  Caut si eu un electronist care sa imi dea sau sa realizeze o telecomanda si ce mai trebuie pt a actiona o poarta cu u8n motoras de 24 v .multumesc si astept sfaturi
  Ultima editare de Consultant electrice; 08.apr.2012, 10:49.
Procesare...
X
sigla BRAT