Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Reparatii frigidere si congelatoare

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #31
  Este greu fara o interventie la fata locului sa va dam o solutie in acest caz. Sunt multe cauze de la pierderea "freonului" si intrarea in protectie termica a motorului pana la defectarea circuitului de comanda. Cel mai indicat este sa apelati la un mester sau o firma de reparatii.
  Curentul nu iarta!

  Comentariu


  • #32
   Multumesc pentru raspunsuri. E clar trebuie sa apelez la un specialist.

   Sunt din Targu Jiu stiti vreun meserias (care sa fie si ieftin ) ?

   Comentariu


   • #33
    Problema rezolvata la service.

    Schimbat termostatul, cam 1 ora a durat operatiunea, Cost total: 70 RON.

    Pt. Cei din Targu Jiu - service-ul este Sub Pasarela

    Comentariu


    • #34
     At fost dvs. cu aparatul la service? Nu aveau mester care sa vina la domiciliu?
     Curentul nu iarta!

     Comentariu


     • #35
      Probleme congelatoare si frigidere

      Salut, am un congelator "arctic" si de ieri a inceput sa curga apa din el. Am deschis usa si nici vorba de dezghet, era inghetat bocna. Azi dimineata am strans aproape o galeata de apa de sub el...l-am dezhetat am facut curatenie in el si dupa ce l-am incarcat iar o inceput sa curga apa din el. M-am uitat la usa daca se inchide bine si e in regula. Aveti idee cam ce ar putea avea?
      P.S. E cam vechi...de vreo 10 ani.

      Comentariu


      • #36
       Pe unde curge apa?
       Ce tip exact ce frigider este?
       VYS Blog - 100 % D I Y
       Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

       Comentariu


       • #37
        Da mai tare termostatul, daca e frig unde sta e posibil asta sa fie motivul.

        Comentariu


        • #38
         Bine ati venit pe forum! Pe viitor problemele de electrocasnice va rog sa le mentionati in acest topic: http://www.misiuneacasa.ro/forum/sho...-sugestii-etc)

         Referitor la situatia cu congelatorul: Undeva se formeaza condens care se prelinge si curge jos. Exista un circuit rece pe diagonala in spatele radiatorului care este cald cand functioneaza motorul. Acel circuit (conducta de AL) de obicei e neizolata si brobonata de apa mai ales daca aparatul este montat intr-o zona cu umezeala. Ma gandesc ca peste un anumit nivel acele broboane de apa se unesc si o iau la vale. Verificati treaba asta in spate, eventual puneti ocarpa in partea de jos a conductei si vedeti daca o gasiti uda. Atentie ce atingeti si pe unde ajunge apa sa nu intre in legatura cu vreun contact electric!
         Curentul nu iarta!

         Comentariu


         • #39
          Cel mai probabil furtunul care duce de la frigider (colectarea apei de pe peretele interior, cel care raceste) si ar trebui sa ajunga deasupra compresorului (intr-un recipient de plastic) s-o fi spart, mutat, etc etc, a se verifica.

          Comentariu


          • #40
           frigider defect

           Am o combina frigorifica Arctic cam din 2006. De vreo doua zile nu mai face temperatura care trebuie: atat in frigider cat si in congelator. Face cam 10-12 grade in frigider si -10-12 grade in congelator. L-am dezghetat si l-am repus in functiune. A facut cam 5-6 grade in frigider si -15 grade in congelator. Dar porneste cand vrea el si ajunge iar la temperaturile neadecvate. Am fixat termostatul si la 2, 3, si chiar la 5. Procedeaza la fel. Ce credeti ca are? Cam cat ma costa si daca merita sa il mai repar?
           multumesc anticipat

           Comentariu


           • #41
            si eu am un frigider mai vechi, ARCTIC (frigider+congelator deasupra) care daca este mai rece temperatura in camera unde este , nu mai functioneaza frigiderul. este normal sa se intample asa ceva ? trebuie umblat la el undeva

            Comentariu


            • #42
             Postat în original de bulba grig Vezi post
             si eu am un frigider mai vechi, ARCTIC (frigider+congelator deasupra) care daca este mai rece temperatura in camera unde este , nu mai functioneaza frigiderul. este normal sa se intample asa ceva ? trebuie umblat la el undeva
             Frigiderele si congelatoarele sunt gandite sa functioneze la o anumita temperatura ambientala. Limita inferioara, daca nu gresesc, este de 10°C, asadar sub aceasta temperatura ambientala aparatul frigorific nu va mai functiona corect sau deloc.
             Va rog sa cititi si sa respectati Regulamentul Forumului Misiunea Casa!

             Community Manager MC

             Comentariu


             • #43
              Stiu ca unele frigidere nu mai functioneza la unele temperaturi scazute, dar unde este nu e cazul. Temperatura ambientala este de peste 22 grade. Am observat ca functioneaza dar coboara la 5 grade si urca pana la 12 grade. Aici e problema. Coboara prea mult indiferent la cat este dat. Chiar la 5. E posibil sa aiba prea putin freon?

              Comentariu


              • #44
               Scuze, urca la prea mult.

               Comentariu


               • #45
                Daca temperatura interioara(in frigider) este prea mare, atunci putin freon, sau infundat circuitul, sau defect termostat.

                Comentariu

                Procesare...
                X