Announcement

Collapse
No announcement yet.

Iluminat cu dubla comanda (normala si wireless)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Răspuns la: Iluminat cu dubla comanda (normala si wireless)

Da, sunt mai multe variante:
    -prin gsm sau linie telefonica fixa puteti comanda de oriunde;
    -prin internet si implicit smartphone conectat la internet;
    -prin bluetooth dupa telefon cu conditia sa fiti in zona de pairing a modulelor;

Se lucreaza deja la becuri LED multicolore care sa poata fi accesate si controlate cu ajutorul unei aplicatii de pe smartphone. Exista un proiect care are nevoie de finantare pe kickstarter.com in acest sens de exemplu.
    Curentul nu iarta!

Comment

Cred ca nu ma fost destul de explicit ! Ma refeream la o comanda locala a iluminatului din camera :stins-aprins din mobil. Cred ca in acest sens ultima varianta e legata de subiect. Poate detaliati un pic.
      Daca nu va edificati pe site-ul ANPC, un PM si, daca stiu si pot, va informez cu draga inima !

Comment

Samsung Smart Bulb este un bec care cred ca in cel mai scurt timp se va vinde pe piata si care poate fi controlat printr-o aplicatie pe smartphone. Mai exista produse similare, chiar multicolore de la Lumen si de la LG. Pretul este in jur de 30-40 $ pentru un astfel de bec pe care producatorul il lauda ca poate rezista si 10 ani in conditii normale de exploatare.
        Curentul nu iarta!

Comment

Salut

As dori sa ma ajutati si pe mine cu validarea unui "proiect" simplu.
          Vreau ca atunci cand aprind lumina in living, sa se aprinda simultan si o veioza care se alimenteaza separat, dintr-o priza.
          Astfel, am identificat urm 2 produse care cred ca ma vor ajuta sa comand wireless veioza:
          - ca transmiter https://www.germanelectronics.ro/cas...-w-640302.html
          - ca receiver https://www.germanelectronics.ro/cas...sl-526915.html

Transmiterul intentionez sa-l montez "in lustra", interpus intre unul dintre becuri si cu S1 mereu cuplat, astfel incat sa nu trebuiasca sa modific intrerupatorul de pe perete.

Este ok asa? Gresec undeva?

Multumesc

Comment

Working...
          X