Schimbare siguranta de catre furnizor

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Consultant electrice
    a răspuns
    Răspuns la: Schimbare siguranta de catre furnizor

    La o astfel de centrala curentul maxim absorbit de la retea pe faza este undeva la 36A. In functie de solicitarea de incalzire probabil in functionare exista un minim de 12kW. B25 = 25A calibru de curent asta inseamna vreo 5700W.

    Ati incercat sa porniti centrala si nu a functionat ca a declansat siguranta de la BMP si a oprit curentul in toata locatia sau cum s-a intamplat?
    Cand ati cumparat casa ati trecut contractul de la electricitate pe numele dvs? Aveti ceva acte in acest sens?
    Ultima editare de Consultant electrice; 10.iun.2013, 23:09.

    Lasă un comentariu:


  • aeryus1
    a creat un topic Schimbare siguranta de catre furnizor

    Schimbare siguranta de catre furnizor

    Am urmatoarea problema.

    Am cumparat o casa incalzita de o centrala electrica trifazata de 24kW.
    De curand CEZ a schimbat siguranta de la contorul electric astfel ca mi-a luat siguranta cea veche (pe care scria C40 ) si mi-a montat una pe care scrie B25, caci asa ar reiesi din avizul tehnic de racordare. La un banal test am constatat ca centrala nu mai functioneaza, deoarece puterea curentului a fost limitata de acesta siguranta. Culmea, mai am un monofazic si aici am o siguranta C32 deci practic la monofazic as putea avea mai mult curent ca la trifazic !!?

    Imi puteti spune ce valori ale curentului trece prin aceste sigurante B25, C32, C40 (m-ar interesa un tabel daca exista cu cati kW trec prin fiecare), si care ar fi cea mai mica siguranta care sa-mi permita functionarea centralei de 24 kW?

    Multumesc.
Procesare...