buna ziua. unde as putea gasii cablu prelungitor pentru detectorul de gaz. In cazul meu distanta dintre detector ( in bucatarie) si electrovalva este de vreo 15 metri. multumesc anticipat
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cablu prelungire detector gaz
Adună
X
-
-
-
Răspuns la: cablu prelungire detector gaz
Postat în original de gmtiby Vezi postSubscriu! Diametru mai mare, nu ai nevoie !Instalatii verificari-revizii gaze
Comentariu
-
-
Răspuns la: Cablu prelungire detector gaz
Cea mai mare distanta la care am montat pentru o firma de instalatii gaze, cablul pentru electrovalva a fost de 20 de metri. Am facut-o folosind cablu MYYM 2x0,75 si functioneaza inca si acuma dupa 3 ani. Anul trecut am facut verificarea anuala si era ok. Este posibil sa fie nevoie de un cablul de sectiune superioara daca distanta este foarte mare de zona in care este montat. De regula, cei care fac instalatiile tin cont ca electroventilul sa nu fie montat la o distanta prea mare.Sanatate maxima si efort minim!
Comentariu
-
Postat în original de RaspoElectric Vezi postLa 15-20w cat are o electrovalva 2x0,75 e suficient si pt 50 m.Cel putin pt cele la 230V
Cu respect ... Ovi
Comentariu
-
-
Răspuns la: cablu prelungire detector gaz
Postat în original de Mircea G Vezi postSubscrieti degeaba . Sint situatii cind anumiti senzori , in functie de distanta fata de electrovalva , necesita cablu de 2x1 ...
Cu respect ... OviUn pret mic nu inseamna o afacere buna.Lucrul bun e scump! Lucrul prost te costa dublu, poate triplu, poate...viata !!!
Comentariu
-
Corect, ea se armeaza apasand butonul, se invinge forta unui arc, iar comanda electrica doar deblocheaza acel arc - or fi si alte abordari ale sistemului insa eu asa am vazut in general. Daca imi amintesc bine in notitele tehnice de instalare se mentioneaza sectiunea necesara a conductorului.Curentul nu iarta!
Comentariu
Comentariu