Buna ziua. Am si eu o problema pe care am enuntat-o mai mult sau mai putin in titlu, nu am stiut exact ce sa scriu.
Problema sta in felul urmator: Cand am vrut sa aprind un bec in bucatarie- pac, un zgomot (ca de scanteie) cred ca venit de la bec si m-am trezit ca niciun bec din casa nu mai merge. Tabloul electric este model mai vechi, cu sigurante fuzibile, ca acesta
, doar ca la mine sunt 2 sigurante pentru becuri, 2 pentru prize. Mentionez ca un singur bec s-a ars (cel din bucatarie), sigurantele le-am scos si m-am uitat la ele, nu sunt "impuscate" sau arse, le-am si inlocuit cu 2 noi, dar tot nu merge. Prizele nu au nicio problema. Stiti care ar fi problema si daca as putea sa o rezolv eu? Daca nu, ramane sa chem pe cineva maine. Multumesc!
Problema sta in felul urmator: Cand am vrut sa aprind un bec in bucatarie- pac, un zgomot (ca de scanteie) cred ca venit de la bec si m-am trezit ca niciun bec din casa nu mai merge. Tabloul electric este model mai vechi, cu sigurante fuzibile, ca acesta
Comentariu