Urmareste-ne pe Facebook

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Expresoare automate

Adună
X
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Expresoare automate

  Orice forumist are nevoie de o pauza in timpul desfasurarii proiectelor dar si mesterii merita o cafea, indiferent daca ii platim sau ne sunt amici. Rasfatul de dimineata, pauza de pranz sau cafeaua tarzie pot fi preparate repede si fara mare efort utilizand un experesor automat de cafea.
  Calitatea cafelei este data atat de tipul de cafea, modul de prajire, modul de pastrare dar si de aparatul utilizat pentru preparare.
  Altex ne pune la dispozitie un expresor automat DE LONGHI ESAM 2600, cu rasnita incorporata. Ne spuneti cum va place cafeaua? Ce tipuri de cafea utilizati, cum functioneaza expresorul dvs. si ce probleme intampinati in exploatarea de lunga durata?
  Espressor automat DE LONGHI ESAM 2600, 1.8l, 1450W, negru
  Va rog sa cititi si sa respectati Regulamentul Forumului Misiunea Casa!

  Community Manager MC

 • #2
  Eu folosesc cafea Lavazza, aceasta este rasnita pe loc de aparat inainte de preparare. Este cel mai bun compromis intre a bea o cafea buna si rapiditatea prepararii. Aparatul meu are si un sistem de dozare si spumare a laptelui insa daca nu se fac mai multe cafele spre exemplu intr-un birou cu mai multe persoane nu este neaparat usor de utilizat pentru ca necesita o curatare atenta, zilnica a sistemului, in caz contrar laptele ramane pe furtun si in capul de spumare si se infunda.
  Curentul nu iarta!

  Comentariu

  Procesare...
  X
  sigla BRAT