Releu de protectie defect ?

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Consultant electrice
    a răspuns
    Valoarea tensiunii este destul de ridicata.Practic ar trebui sa aveti maxim =/-10% din tensiunea de 230V. Puteti regla releul de protectie la o valoare mai mare sau eventual sa setati un timp mai mare dupa care sa faca deconectarea daca se mentine perturbatia. Din ce mentionati dvs. releul doar isi face treaba corect.
    Ultima editare de Consultant electrice; 17.dec.2018, 19:50.

    Lasă un comentariu:


  • Cherubino
    a răspuns
    Pai daca releul e reglat la 258 V, iar tensiunea din retea creste pana la un varf de 259 V, oare nu e clar de ce declanseaza releul? Trebuie marit pragul superior de declansare.

    Lasă un comentariu:


  • pintilescu
    a creat un topic Releu de protectie defect ?

    Releu de protectie defect ?

    Am achizitionat un releu de protectie de la Dedeman, cu afisaj electronic, de 32 A. De cand l-am montat in tablou, adica acum 2 zile, in fiecare seara imi deconecteaza curentul, l-am setat ca prag maxim la 258 V si pe cel minim la 170 V. Mentionez ca imi creste tensiunea pana la 259 V, si imi deconecteaza releul. Oare releul o fi defect, sau chiar am o problema la instalatie. Am masurat si cu un aparat de masura tensiunea de intrare in releu si imi arata pe ecran cu 5 V mai putin decat pe releu. Am pus un filmulet in momentul cand releul a decuplat.
    Dropbox is a free service that lets you bring your photos, docs, and videos anywhere and share them easily. Never email yourself a file again!
Procesare...