Panouri fotovoltaice 2019

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță Tot
postări noi

  • Em.me21
    a răspuns
    Bună ziua! Sa înțeleg ca nu te poți înscrie dacă nu ai un instalator avizat da AFM- martie?

    Lasă un comentariu:


  • iahim_namor
    a răspuns
    Multumim!
    Ce este acel ATR? Aviz Tehnic de Racordare? Adica depui acte la Enel ca sa iti dea ATR pentru conexiunea de la tine la reteaua lor? Acest ATR ar implica o noua conexiune (un nou cablu de la casa la stalp) sau doar schimbarea contorului cu unul inteligent?

    Lasă un comentariu:


  • PowerMC
    a răspuns
    Pentru cei interesati de subiect, AFM a publicat o prezentare cu Instrucțiuni de accesare a Programului "Sisteme fotovoltaice" de către persoanele fizice
    Documentul se poate accesa la si clarifica aspecte legate de procedura de inscriere si implementare a proiectului.
    https://afm.ro/main/programe/sisteme...tovoltaice.pdf

    Lasă un comentariu:


  • PowerMC
    a răspuns
    Postat în original de cad
    subscriu.......
    Adica? Sunteti interesat de proiect? Ati analizat vreo oferta?

    Dupa ce a fost anuntat anul trecut si din decembrie 2018 avem Ghidul de finantare, incepand cu 25 ianuarie 2019 se deschide sesiunea de inscriere a societatilor care vom implementa siderula proiectele pentru beneficiari.
    Conform comunicatului AFM: "Administrația Fondului pentru Mediu organizează sesiune de înscriere pentru validarea instalatorilor în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională în perioada 25 ianuarie – 01 martie 2019."

    Asadar pana la 01 martie 2019 avem o perioada in care ne putem informa despre oferte si documentele necesare implementarii sistemului fotovoltaic, sa ne clarificam toate aspectele ce ne vor ajuta pe parcursul celor 3 luni pentru depunerea efectiva a dosarului si celor 8 luni ce reprezinta perioada maxima teoretica in care se poate derula contractul de finantare.


    Lasă un comentariu:


  • cad
    a răspuns
    subscriu.......

    Lasă un comentariu:


  • PowerMC
    a creat un topic Panouri fotovoltaice 2019

    Panouri fotovoltaice 2019

    Salutare forumisti,

    Dupa cum probabil sunteti informati, Administratia Fondului pentru Mediu intentioneaza sa lanseze un proiect de finantare pentru instalarea panourilor folovoltaice cu o putere instalata de minim 3KW. Ne propunem sa discutam despre acest program si mai ales despre solutiile, echipamentele, procedurile de decontare si cel mai important lucru punerea in opera a sistemelor.

    Cati dintre voi va ganditi sa instalati un sistem fotovoltaic? Ati analizat vreo oferta pana acum? Va provocam la o discutie teoretic pe marginea ghidului de finantare dar si pe subiecte tehnice.
Procesare...