yobit eobot freewallet bgogo digifinex wp fastest cache wp super cache
Urmareste-ne pe Facebook

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Alimentare curent din tablou casa

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Alimentare curent din tablou casa

  Salutare,

  Locuiesc la casa si am curentul tras la poarta intr-o cutie electrica. Acolo am 4 sigurante si de acolo vine curent in casa. As dori sa imi trag curent in curte. Nu o sa mi-l trag eu, dar doresc un sfat ca sa stiu cum aborbez problema. As dori sa construiesc un foisor si o bucatarie de vara si sa trag curent acolo. Cum e mai bine, sa ma leg direct la cutia din fata casei si sa adaug o siguranta noua (nu am lacas pentru o siguranta noua) sau sa ma leg la un fir deja existent care pleca din cutia electrica spre casa ?

 • #2
  Este de clarificat ce contine cutia de la poarta. In mod normal acel BMP contine contorul si o siguranta automata. Nu stim de ce spui ca ai 4 sigurante dar ofoto relevanta nu strica, asa vedem exact ce poate fi acolo. Accesul in BMP este in mod normal restrictionat, fiind sigilat.
  De la acel BMP ar trebui sa ai un cablu de alimentare catre casa, acesta ajunge intr-un tablou de unde se face distribuia in casa. Tot de la acest tablou din casa se trage circuit exterior pentru bucataria de vara si foisor, dupa cum ai nevoie si dupa analiza consumatorilor.
  VYS Blog - 100 % D I Y
  Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

  Comentariu


  • #3
   Probabil ca e un BMP cu siguranta 2P si inca doua module de protectie, identificate in total ca 4 "sigurante". Teoretic accesul se face doar pentru actionarea sigurantelor si citirea contorului. In casa aveti un panou ci sigurante - este vechi sau nou? Nu va puteti lega pe parcurs la conductorul care alimenteaza casa, va trebui sa plecati din casa.
   Curentul nu iarta!

   Comentariu

   Procesare...
   X
   sigla BRAT