Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Liberalizare pret energie electrica

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #16
  Sa va povestesc pe scurt cum am ramas eu la gaz de data asta la acelasi furnizor (Engie) alegand o oferta standard Engie Gas 4U fara alte beneficii etc. si am din start pret per kW mai mare. Raspunsul lor: -gazele s-au scumpit nu se poate altfel. Pe scurt mi-au dat de inteles ca daca las contractul vechi se va trece automat la o oferta probabil cu acelasi cost per kW dar cu abonament sau alte beneficii bagate automat pe gatul clientului intr-un contract diferit.
  Va atasez si diferenta de pret din prima factura emisa dupa schimbarea contractului cu o parte de energie facturata pe tariful vechi. Discountul apare deoarece in primele 6 luni se ofera o reducere de 20% la pretul gazului...
  Fișiere atașate
  Curentul nu iarta!

  Comentariu


  • #17
   Salutare, eu am trecut la ENGIE si cu partea de electrica. Chiar sunt curios cum vor veni facturile de acum inainte. Marketingul si comunicarea din piata liberalizata a energiei este facut cu bugete substantiale, am vazut relativ multa publicitate, inclusiv la TV. Educatia beneficiarilor a cazut in seama furnizorilor, iar acestia sunt evident influentati de interesele comerciale proprii ... Zi cu spor, tuturor!
   www.calindiaconu.com

   Comentariu


   • #18
    Indiferent ca este vorba de energie electrica sau gaze, liberalizarea a insemnat o crestere de preturi, acum minim 21% la gaze, si 15% la energie electrica in primavara. Asteptam urmatoare expirare a contractelor pentru urmatoare crestere de pret, pardon liberalizare!
    VYS Blog - 100 % D I Y
    Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

    Comentariu


    • #19
     Ce este si mai interesant: am gasit pe site-ul lor scris ca cei care nu vor incheia un contract pe piata libera vor trece automat (consumatori casnici) pe un contract diferit de oricare dintre cele pentru care am putut opta eu din oferta si care culmea are un pret per MW mai mic decat cel din contractele amintite. Intr-un loc se foloseste un multiplu in alta parte alt multiplu doar sa te zapaceasca. Pretul final la acest contract pe car zic ei ca te trec automat e mai mic decat cel ales de mine...
     Engie Gas 4U 0,1852 kWh +TVA
     Engie Gas Start 0,155 kWh +TVA


     Ei spun asa:
     Dacă până la 30 iunie 2021 nu alegi o ofertă de gaze naturale în piață liberă, începând cu 1 iulie 2021 furnizarea gazelor naturale va fi realizată automat, în condițiile ofertei ENGIE Gas Start.
     Curentul nu iarta!

     Comentariu


     • #20
      Va rog sa cititi si sa respectati Regulamentul Forumului Misiunea Casa!

      Community Manager MC

      Comentariu

      Procesare...
      X