Bransament la reteaua de energie electrica

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Codex
    a răspuns
    daca e vb de consumator in curtea proprie ... spune tipul de consumator, puterea consumata de el si la lungimea de 2.5 km vom face o preconizare de grosime de conductor astfel incat sa ai acea tensiune de 220 sau 380V la capat dupa 2500m .

    Cu respect

    Lasă un comentariu:


  • dmugurel
    a răspuns
    Pentru racordrea la SEN trebuie sa faci cerere la operatorul de retea, in care specifici puterea instalata si puterea maxima absorbita din retea. In functie de aceste date tehnice si de altele (caderea de tensine pana la punctul de racordare) operatorul de retea va emite avizul tehnic de racordare in care e specificat tipul si sectiunea bransamentului. Cauti o firma sau mai multe (autorizate in bransamente) cu care vei negocia pretul si daca va intelegeti si....dispui de suma vei incredinta executia bransamentului vei plati suma operatorului de retea (electrica EON CEZ ENEL), firma va executa bransamentul si dupa receptie operatorul va vace plata. Daca nu ai tensiunea prevazuta in contract de aici inainte raspunde operatorul. Avizul tehnic e valabil un an de zile.
    Succes !

    Lasă un comentariu:


  • -pedro-
    a creat un topic Bransament la reteaua de energie electrica

    Bransament la reteaua de energie electrica

    buna ziua.sunt interesat cat m-ar costa un cablu de bransament 220 (sau 380) .Mentionez ca lungimea bransamentului este de 2km500 metri si vreau ca la capatul firului sa am o tensiune si un amperaj suficient!ce cablu ar trebui sa folosesc (grosime etc)?
Procesare...