Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Alegerea unui dezumidificator

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #91
  Răspuns la: Alegerea unui dezumidificator

  Ventilatoarele de baie nu reduc umiditatea si nu pot fi comparate cu dezumidificatoarele. Ele pot reduce cantitatea de vapori si functioneaza corect daca exista zona de aspiratie aer din exterior. Ghenele vechi de ventilare nu reusesc intotdeauna sa fie suficient de etanse si functionale.

  Comentariu


  • #92
   Răspuns la: Alegerea unui dezumidificator

   Buna seara,
   am primit azi dezumidificatorul trottec 69 E si i am facut proba, dar din pacate ne da batai de cap si va rugam sa ne transmiteti daca ne puteti ajuta in urnatoarea situatie: l am setat pe umiditate 50#; a pornit de la umiditate 64# si cand a ajuns la 50# a inceput sa creasca pana la 53 # in cateva secunde, apoi s a oprit pt 1-2 minute, timp in care a crescut galopant pana la 64# cat era initial si a pornit iar.... stiti cumva daca am scapat vreo setare?
   Multumim anticipat.
   o seara frumoasa!

   Comentariu


   • #93
    Răspuns la: Alegerea unui dezumidificator

    Daca aveti umiditate si spatiul este mai mare decat poate desevi aparatul, poate fi imposibil sa faca fata.
    Aparatul functioneaza automat, setari nu aveti decat legate de nivelul de umiditate. Setatio umiditate mai ridicata, sa spunem 58-60% si vedeti daca se schimba ceva in modul de functionare.

    Comentariu


    • #94
     Salut,

     Va recomdand acest articol din site https://www.misiuneacasa.ro/dezumidificatorul-de-aer - pe care-l putem imbunatati cu experientele voastre, și vă propunem continuarea discuției astfel: cum au evoluat dezumidificatoarele, in ultimii ani? Sunt ele un bun exemplu al evolutiei tehnologiei de tipul Internet of Things (IoT)?
     www.calindiaconu.com

     Comentariu

     Procesare...
     X