Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Pluta, EMX90 sau Vata bazaltica pentru izolare fonica pereti

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Pluta, EMX90 sau Vata bazaltica pentru izolare fonica pereti

  Care ar fi cel mai eficient material de izolare fonica pereti? Ar fi ideal de aflat parerea persoanelor care au folosit asa ceva, reclama e multa, nu sunt convins ca rezultatele sunt conforme cu ce se spune. In ce priveste vata ma refer la vata bazaltica comprimata, Knauf FKD, am vazut la Dedemam.

 • #2
  Răspuns la: Pluta, EMX90 sau Vata bazaltica pentru izolare fonica pereti

  Vata KFD nu este vata comprimata ci vata minerala bazaltica.
  Ce doriti sa izolati si care este sursa de poluare fonica?

  Comentariu


  • #3
   Răspuns la: Pluta, EMX90 sau Vata bazaltica pentru izolare fonica pereti

   Am specificat, pentru izolare pereti. Nu sunt de acord, exista mai multe tipuri de vata bazaltica, Knauf FKD este mai comprimata decat cea standard. Se poate verifica la http://www.dedeman.ro/ro/vata-fatada...-60-0-6x1.html fiind deja comprimata, rezistenta la compresiune este mult mai mare decat cea normala.

   Comentariu


   • #4
    Răspuns la: Pluta, EMX90 sau Vata bazaltica pentru izolare fonica pereti

    Nu stiu de ce sunteti asa secretos cu detaliile. Ce tip de pereti? ce tip de camere despart, cum sunt realizati, sursa zgomotului etc. Sunt detalii care ne pot ajuta sa intelegem si sa evaluam situatia ceva mai exact in acest mediu vrtual.
    Este evident ca exista mai multe tipuri de vata bazaltica, fiecare sortiment are anumite calitati si este recomandat pentru anumite aplicatii. Repet, vata bazaltica nu este comprimata, acea caracteristica la care va referiti este densitatea. Ce aveti in acel link este vata bazaltica pentru fatada, pentru termosistem in aderenta. Vata bazaltica nu este comprimabila ca cea de sticla, nici pentru transport mai facil, nici pentru altceva. Asa rezulta din procesul de productie si asa se foloseste.

    Comentariu

    Procesare...
    X