Fonoizolare pardoseala

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță Tot
postări noi

  • alin_mg
    a răspuns
    suprafata pe care vreau sa o fonoizolez este practic placa de beton a planseului ( nu este turnata sapa ). Vreau ca la etajul inferior sa nu se ma auda zgomotele ( pe cat posibil ) de la nivelul superior.
    Polistirenul nu poate sa fie cu densitate mai mica de 30 (20 de exemplu) avand in vedere ca o sa torn peste el o sapa de aproxmativ 3 cm ?

    Multumesc !

    Lasă un comentariu:


  • Gemini
    a răspuns
    Poate ne spuneti mai multe cuvinte despre tipul constructiei si motivul pentru care doriti fonoizolare?

    Oricum, pardoseala flotanta este o solutie, utilizand materiale dedicate.

    Un aspect important pentru o fonoizolare corespunzatoare este separarea noii pardoseli de cea veche si pe toata lungimea perimetrala.

    Lasă un comentariu:


  • TDJ
    a răspuns
    Fonoizolarea unei pardoseli se poate realiza prin aplicarea polistirenului extrudat cu o densitate minima de 30 dupa ce in prealabil ati turnat o sapa de nivelare deoarece spuneti ca exista diferente substantiale de nivel ale placii. Pentru lipirea polistirenului se foloseste adeviz pentru polistiren (ex. Ceresit CT85). Peste polistiren se aplica stratul de armare care consta in plasa de fibra inglobata in acelasi adeziv (ex. CT 85). Ultimul strat este sapa autonivelanta subtire peste care intindeti folia de polietilena si asezati parchetul.

    Lasă un comentariu:


  • alin_mg
    a creat un topic Fonoizolare pardoseala

    Fonoizolare pardoseala

    Care credeti ca este cel mai indicat sistem de fonoizolare a pardoselii din punctul de vedere al raportului pret - calitate.
    Vreau sa fonoizolare a unei pardoseli ( placa beton ) foarte denivelata.
    Astept cu nerabdare solutile dumneavoastra

    Multumesc anticipat !
Procesare...