Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Izolare fonica podea apartament

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Izolare fonica podea apartament

  Buna ziua,

  Stiu ca s-a mai discutat acest topic, am citit cele existente, dar inca am ceva nelamuriri. In momentul de fata stau intr-un apartament in bloc nou si am probleme cu zgomotele de la vecinul de jos.
  Acesta vorbeste foarte tare, uneori da si drumul la muzica tare, alteori se aud onomatopee. Este foarte deranjat si as vrea sa reduc cat de mult posibil problema aceasta.
  Apartamentul a venit cu parchet laminat deja pus (de 8 mm). Este si sapa turnata. Intrebarile mele sunt
  1. Mai este vre-o sansa sa pot izola fonic podeaua?
  2. Daca se poate izola, ma gandeam sa folosesc niste produse dedicate (sper sa nu fie considerata reclama) si anume cele de la Details Acustics (link mai jos)
  Din ce observ la ei pe site, aici sunt produse special pt. pardoseala. Ati auzit cumva de ele, stiti daca sunt calitative si daca merita?
  3. Daca se poate izola, care ar fi procedura cu materialele de mai sus?

  Va multumesc
  Materiale pentru izolare fonica si zgomot de impact pentru pardoseala.
  Ultima editare de Ciprian89; 04.ian.2019, 17:40.

 • #2
  Se poate izola cu mai multe tipuri de materiale pe pardoseala, exista placi din vata minerala dedicate pentru aceste aplicatii dar si alte materiale precum cele mentionate de dvs.
  Analiza situatiei si stabilirea solutiei trebuie sa aiba in vedere modul de realizare a apartamentului, caile de transmitere a zgomotului in sensul ca pot fi si alte zone decat planseul, de exemplu strapungeri pentru pozare diverse instalatii, ghene de ventilatie etc.
  A adauga straturi noi pe pardoseala inseamna sa ridicam nivelul acesteia si usile pot fi un impediment.

  Comentariu

  Procesare...
  X